İşadamı Galip Öztürk'ün 2.5 yıllık vatan hasreti sona erdi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 23 Ekim 2016 00:27
İşadamı Galip Öztürk'ün 2.5 yıllık vatan hasreti sona erdi
Samsunlu ünlü İşadamı Galip Öztürk'ün 2.5 yıllık vatan hasreti sona erdi. Bir davadan dolayı Gürcistan'a giden Öztürk kaldığı süre içerisinde 'Paralel Yapı' tarafından haksızlığa uğradığını bir gün adaletin tecelli edeceğine inandığını i
 Samsunlu ünlü İşadamı Galip Öztürk'ün 2.5 yıllık vatan hasreti sona erdi. Bir davadan dolayı Gürcistan'a giden Öztürk kaldığı süre içerisinde 'Paralel Yapı' tarafından  haksızlığa uğradığını bir gün adaletin tecelli edeceğine inandığını ifade etmişti.

Memleketine dönen Galip Öztürk Samsunun Ayvacık İlçesine bağlı Balahur Köyündeki baba ocağında mevlit okutup, çocuklara harçlık dağıttı.

Bu arada gazetecilerle dertleşen Öztürk bu süreçte ülkemizin içerisinde bulunduğu durumu milletimizin birlik ve beraberliği ile birbirine omuz vererek atlatabileceğine inandığını söyledi. Öztürk ayrıca bu süreçte kendisini yalnız bırakmayanlara da teşekkür etti. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.