• İHSANBAŞKAN

İnsan ve Medeniyet Hareketi 'Gençlere Değer' Projesi ilgi görüyor

SAMSUN HABER Haber Girişi : 24 Aralık 2017 21:32
İnsan ve Medeniyet Hareketi 'Gençlere Değer' Projesi ilgi görüyor
Samsun İnsan Ve Medeniyet Hareketinin Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapmış olduğu 'GENÇLERE DEĞER' projesi büyük ilgi görüyor.

Samsun İnsan ve Medeniyet Hareketinin Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapmış olduğu 'GENÇLERE DEĞER' projesi büyük ilgi görüyor. 

Ayrıca gençler başta Vali olmak üzere şehrin önde gelen bürokratları ile röportajlar yapmaya devam ediyor.


Proje kapsamında Samsunun önde gelen bürokratları ile gençleri buluşturan Samsun İnsan ve Medeniyet Hareketi bu çalışmasında Samsun Valisi Osman Kaymak, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Kurtoğlu, Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve Tekkeköy Kaymakamı Günay Öztürk'e birer ziyaret gerçekleştirdiler.


Kendilerine gösterilen ilgiden dolayı gençler başta Samsun Valisi olmak üzere bürokratları projeye ve  Samsun İnsan ve Medeniyet Hareketine destek veren okul müdürlerine öğretmenlere öğrencilere ve ailelerine teşekkür ettiler.


Samsun İnsan Ve Medeniyet Hareketi yetkilileri çalışmalar ile ilgili olarak bir açıklama yaptılar. Açıklamada; 

"Samsun İnsan ve Medeniyet Hareketi proje çerçevesinde geleneksel okçuluk kursu, İstanbul, Bursa, Konya ve Kayseri gezileri ile gençleri geçmişin güzellikleri ile buluşturmaya devam ediyor.


Samsun İnsan ve Medeniyet Hareketi gençlerimizi olumsuz kötü alışkanlıklar ile kendi geleneğine tarihine yabancı kalmaması için çalışmaktadır.


Proje kapsamında yapılacak röportajlar ay boyunca devam etmektedir.


Samsun İnsan Ve Medeniyet Hareketi bu proje kapsamında destek olan Samsun Valisi Osman Kaymak, İlkadım Belediye Başkanı  Erdoğan Tok, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Kurtoğlu, Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Tekkeköy Kaymakamı Günay Öztürk'e, okul müdürlerine öğretmenlerimize öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür ediyoruz." denildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.