İnci; 'Tekkeköy Bakacak'ta o taş ocağı açılmamalı'

SAMSUN HABER Haber Girişi : 26 Haziran 2015 21:27
İnci; 'Tekkeköy Bakacak'ta o taş ocağı açılmamalı'
Tekkeköy Eski Belde Belediye Başkanı Halil İnci Sosyal Medya'da paylaştığı yazıyla Bakacak'ta kurulacak Taş Ocağının çevreye zararlı olacağını ifade ederek Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ı uyardı!
 Tekkeköy Eski Belde Belediye Başkanı Halil İnci'den Taş Ocağı Tepkisi

Tekkeköy Eski Belde Belediye Başkanı Halil İnci Sosyal Medya'da paylaştığı yazıyla  Bakacak'ta kurulacak Taş Ocağının çevreye zararlı olacağını ifade ederek Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ı uyardı!

Halil İnci: 'Tekkeköy Belediyesi Bakacak ta en güzel tepeye TAŞOCAĞI kuruyor. Bakacak Köyü, şimdi mahalle oldu ancak Taş Ocağı Açılınca O güzel yamaçlar , araziler, yolların durumu ne olacak. Bu konuda lütfen duyarlı olun ve Bakacak ta TAŞ OCAĞI açtırmayalım. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, halk istemedi diye Büyüklü'de taş ocağını açtırmamak için eylem yaparken Bakacak,  Çinik ve Yavuzlar mahallelerinde yaşayan halkın mağduriyetini neden düşünmez. Kaldı ki Bundan başka iki adet daha Taş ocağı olduğu halde. Yazılarım devam edecek' dedi.

Bilgi almak isteyenler için telefon numarasını yazdı
Halil İNCİ. Bu konuda bilgi almak isteyenler için 05447879302 nolu telefonu arayabilirsiniz.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.