• İHSANBAŞKAN

İNCE HER GÜN CUMA NAMAZI KILIYORMUŞ!

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 18 Haziran 2018 22:44
İNCE HER GÜN CUMA NAMAZI KILIYORMUŞ!
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kahramanmaraş'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaşadığı namaz polemiğinde pot kırdı. İnce, 5 vakit namaz kılmadığını söylerken 15 yaşından itibaren her gün Cuma namazı kıldığını söyledi

İNCE HER GÜN CUMA NAMAZI KILIYORMUŞ!

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kahramanmaraş'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaşadığı namaz polemiğinde pot kırdı. İnce, 5 vakit namaz kılmadığını söylerken 15 yaşından itibaren her gün Cuma namazı kıldığını söyledi.

24 Haziran'daki seçimlere kısa bir zaman kala Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, mitinglerine devam ediyor.

Mitinglerde muhafazakar kesime sıcak mesajlar veren İnce, bugünkü mitingde bir gafa imza attı. Muharrem İnce'nin cuma namazı gafı sosyal medyada çok konuşuldu.

"HER GÜN CUMA NAMAZI KILIYORUM"

İnce, "Ben beş vakit namaz kılıyorum falan değilim ama her gün Allah'a şükür, 15 yaşından beri cuma namazı kılıyorum. Saklı gizli bir şey değil ki bu. Seçim dönemi yaptığım bir iş de değil. Arada bir de sabah namazı kılarım" dedi.


Daha önce İsmet İnönünün damadı Metin Toker'de Kayınpederim Cuma namazı kılıyordu. Gösteriş olmasın diye evde kılıyordu demişti. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.