İLKADIMLI ÇOCUKLARIN SİZE DAVETİ VAR

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 05 Eylül 2012 23:05
İLKADIMLI ÇOCUKLARIN SİZE DAVETİ VAR
İlkadım Belediyesi tarafından bu yıl 19. düzenlenecek olan Sünnet Şöleni 7 Eylül Cuma günü saat 18:00’da Cumhuriyet Meydanında gerçekleşecek.
İlkadım B elediyesi tarafından bu yıl 19. düzenlenecek olan Sünnet Şöleni 7 Eylül Cuma günü saat 18:00’da Cumhuriyet Meydanında  gerçekleşecek. İlçedeki 310 çocuk erkekliğe ilk adımı atmanın yanı sıra düzenlenen şölenle de doyasıya eğlenmenin mutluluğunu yaşayacaklar. Belirlenen güzergah çerçevesinde konvoyla şehir turu atacak olan çocuklar, hayvanat bahçesini gezerek, lunaparkta gönüllerince vakit geçirecek. Birbirinden renkli gösterilerin yer alacağı Sünnet Şöleninde,  halk  oyunları, illüzyonist gösterisi, akrobasi şovları yer alacak. Samsunlu yerel sanatçıları Sebahattin Hafızoğlu, Ferhat Hantal, İlyas Çavdaroğlu, Yayla Uşakları, Paşa Sönmez, Samsunlu Fehmi ve Osman Öztekin'in sahne alacağı şölende, özgün müziğin tanınmış simalarından Ahmet Şafak'ta sevilen eserleri ile hayranları ile buluşacak.

-DEMİRTAŞ ÇOCUKLARIMIZIN SEVİNÇLERİ BİZLERİ MUTLU EDİYOR.

7 Eylül Cuma günü düzenleyecekleri sünnet şölenini ile ilgili son hazırlıkların yapıldığını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, " Çocuklarımızın, şölende mutlu olması için, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın sevinci için elimizden geleni yapıyoruz. Erkekliğe ilk adımını atacak olan çocuklarımızın sünnet şölenine tüm halkımızı davet ediyorum.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.