İLKADIMDAN CANİKE GİTMEK BU KADAR ZOR MU?

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 05 Eylül 2012 12:59
İLKADIMDAN CANİKE GİTMEK BU KADAR ZOR MU?
Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e hayran olduğunu söyleyen ve İlkadım'da oturan 75 yaşındaki Güray Ertan adlı yaşlı kadın, Başkan Genç'i makamında ziyaret etti.

İlkadım'da bulunan Duruşehir'de yaşayan 75 yaşındaki Güray Ertan, kendi ilçesinin belediye başkanı olmamasına rağmen Başkan Osman Genç çok sevdiğini söyledi. Başkan Osman Genç'i görmek için makamına gelen yaşlı teyze, sohbet ettiği Genç'in boynuna sarılarak hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Canik'in çok değiştiğini ifade eden Güray Ertan, "Samsun'da olmayan birçok şey Canik'te var. Düğünler olduğu zaman buraya geliyoruz. Canik Kültür Merkezi'ni gördüm. Hastaneler olsun, alışveriş yerlerine olsun, herkes mutlaka işini görmek için Canik'e geliyor. Başkanımız da çok güzel tesisler yapmış. Samsun'a böyle yerler kazandırdığı için kendisine bir Samsunlu olarak teşekkür ediyorum. Canik çok şanslı, çünkü çalışkan bir başkana sahip” dedi.
Yaptıkları hizmetlerin takdir görmesinin kendisini memnun ettiğini belirten Başkan Osman Genç, "Halka hizmeti Hakk'a hizmet olarak görüyoruz. Yaptığımız her şey halkımız için. Canik'i, dolayısıyla Samsun'u bir dünya kenti yapmak istiyoruz. Başarı ekip işidir. Halkımızla, ekibimle birlikte Canik'i ve Samsun'u yarınlara taşıyoruz. Güray Ertan teyzeme teşekkür ediyorum. Halkımızın gözlerindeki ışıltıyı gördükçe bu şehir için daha yapacak çok şeyin olduğuna inanıyorum" diye konuştu.
KAYNAK: CANİK BELEDİYESİ BASIN MÜDÜRLÜĞÜ
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.