İLKADIMDA SIRADIŞI BİR MUHTAR: SATILMIŞ KURT

SAMSUN HABER Haber Girişi : 14 Ekim 2019 11:12
İLKADIMDA SIRADIŞI BİR MUHTAR: SATILMIŞ KURT
Samsunun İlkadım İlçesine bağlı merkez mahallelerinden Reşadiye Mahallesi Muhtarı olarak görev yapan Satılmış Kurt görevde sınır tanımıyor.
İLKADIMDA SIRADIŞI BİR MUHTAR: SATILMIŞ KURT

Samsunun  İlkadım İlçesine bağlı merkez mahallelerinden Reşadiye Mahallesi Muhtarı olarak görev yapan Satılmış Kurt hizmette sınır tanımıyor.

VATANDAŞIN DÜĞÜNÜNDE DE CENAZESİNDE DE HEP YANINDA 

Gece gündüz mahallesinin sorunlarıyla ilgilenen Kurt'a vatandaşlardan sevgi ve destek yağıyor. Mahalle sakinlerinin her türlü sorunlarının yanında yer alan Kurt nerede bir sorun varsa oraya koşuyor. 31 Mart Yerel Seçimlerinde büyük oranda oy alarak göreve gelen Satılmış Kurt görevine sevdalı bir muhtar olarak biliniyor. Satılmış Kurt vatandaşların düğününde de cenazesinde de yalnız bırakmıyor. Onların sevincine ve üzüntüsüne ortak olmakla biliniyor. 

REŞADİYE MAHALLESİ YENİ BİR GÖRÜNÜM KAZANDI

Göreve geldiği günden bu güne mahallede önemli değişikliklerin altına imza atan Kurt'un getirdiği hizmetlerle mahallenin yeni bir görünüm kazandığı da dikkatlerden kaçmıyor. Reşadiye Mahallesinde her geçen gün yeni bir değişim yaşanıyor. 

Gittiği her yerde ilgiyle karşılanan Kur'ta vatandaşlar teşekkür ederek yanında olduklarını bildiriyorlar.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.