İlkadım'dan kaybedeni olmayan yarışma

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 12 Ocak 2015 22:57
İlkadım'dan kaybedeni olmayan yarışma
Son Peygamber Hz. Muhammet'in yaşam tarzının anlatılması ve benimsetilmesi amacıyla düzenlenen kitap okuma yarışmasının proje ortağı olmaktan onur duyduklarını söyleyen Başkan Tok, Kendisi'nin yarışmaya kayıt yaptıracağını ifade etti.
Tok, "Bu Yarışmanın Kaybedeni Yok"

-Yarışmaya Başkan Tok'ta Katılacak.

Son Peygamber Hz. Muhammet'in yaşam tarzının anlatılması ve benimsetilmesi amacıyla düzenlenen kitap okuma yarışmasının proje ortağı olmaktan onur duyduklarını söyleyen Başkan Tok, Kendisi'nin yarışmaya kayıt yaptıracağını ifade etti.

Ufka Yolculuk 3 İdeal İnsan " Son Peygamberin(SAV) Hayatı"  ödüllü kitap yarışması bilgilendirme toplantısı Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi'nde gerçekleştirildi. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un katıldığı bilgilendirme toplantısında eğitim camiasının yanı sıra STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

"AMACIMIZ ALLAH RIZASI"

"Sadece dereceye girenler değil, herkes kazanır" sloganıyla son peygamberi tanımak ve anlamak için bu yarışmayı tertip ettiklerini ifade eden Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Yusuf Ertürk, "Amacımız toplumun her kesimine Son Peygamber Hz. Muhammed'in (SAV) mesajları ile buluşturarak Allah'ın rızasını kazanmak, O'nun hayat tarzını topluma kazandırmayı sağlamaktır."dedi.

SEFERBERLİK BAŞLATTIK

Samsunda birçok okul, dershane, özel okul, kuran kursu, STK ve Camiiler'e ulaştıklarını söyleyen Son Peygamber Platformu Samsun İl Temsilcisi Sayın Enes Çelik, " Ufka Yolculuk 3 İdeal İnsan Son Peygamber'in Hayatı Ödüllü Kitap Yarışması'nın kayıt süresinin 31 Ocak Cumartesi sona ereceğini hatırlattı.  Tanıtım ve kayıt seferberliği başlattıklarını anlatan Çelik, " Bu ulvi yolda bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. Elimizi taşın altına koyup başta kendimiz ve iletişim içerisinde olduğumuz en yakın çevremizden başlamak üzere Hz. Peygamber (SAV)'in hayatını bir nebze olsun tüm insanlığa ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz." diye konuştu.

TOK'TA YARIŞMAYA KATILACAK

Proje'nin çok  faydalı ve seviyeli bir çalışma olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  Kendisi'nin de bu yarışmaya kayıt yaptıracağını söyledi.  Ufka Yolculuk İdeal İnsan Projesi'nin ortağı olmaktan memnuniyetini ifade eden Başkan Erdoğan Tok, Bu tür projeleri belediye olarak her zaman katkı ve destek sağlayacaklarını kaydetti.

Konuşmanın ardından İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Yusuf Ertürk tarafından  Kuran'ı Kerim'e Göre Peygamberler ve Tevhid Mücadelesi konulu kitap hediye edildi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.