• İHSANBAŞKAN

İlkadım'dan bir ilk daha 'Taziye Çadırı' hizmeti

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 09 Aralık 2014 15:59
İlkadım'dan bir ilk daha 'Taziye Çadırı'  hizmeti
İlkadım Belediyesi, yakınını kaybeden vatandaşların en acılı anlarında sıkıntı yaşanmaması için cenaze sahiplerine destek amacıyla taziye çadırı kuruyor.
 İlkadım Belediyesi, yakınını kaybeden vatandaşların en acılı anlarında sıkıntı yaşanmaması için cenaze sahiplerine destek amacıyla  taziye çadırı kuruyor.

 İnsan odaklı sosyal belediyecilik örneği sergileyen İlkadım Belediyesi, vatandaşların sadece iyi günlerinde değil acılı günlerinde yanında oluyor. Bu anlayışla belediye cenaze hizmetleri bünyesine kattığı yeni 2 klimalı cenaze nakil aracının dışında taziye çadırlarıyla hizmet verecek. Cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere aldığı 40 metrekare kullanım alanı olan ve 3 dakikada kurulabilen taziye çadırını inceleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Cenaze merasimlerinde yaşanan sıkıntıları gidermek maksadıyla taziye çadırlarını tedarik ettiklerini söyledi.

 "VATANDAŞIMIZIN ZOR GÜNÜNDE YANINDAYIZ"

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Yakınını kaybetmek, yaşanan en acı duygulardan biridir insanoğlu için. Bu acıya bir de cenaze için yapılması gerekenler eklenince, zaman-zaman sıkıntılı durumlar yaşanabiliyor.  Cenaze sahibi ailelerimiz yazın sıcak, kışın soğuk ve yağışlı havalarda evlerin yetersiz kalması nedeniyle zor durumda kalıyordu. Halkımıza yardımcı olabilmek adına, bu uygulamanın eksikliği ile ilgili bazı talepler aldık. Böyle bir ihtiyaç olduğunu tespit ettik. Bu ihtiyacı gidermek için de harekete geçtik.  Belediyemiz tarafından taziye çadırı alarak halkımızın hizmetlerinde kullanılmak üzere kış ve yaz aylarına mukavemetli 40 m2 genişliğinde taziye çadırı alarak halkımızın hizmetine sunuyoruz." dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.