İlkadım'da Derebahçe Sosyal Tesislerinin Temeli Atılıyor

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 17 Ağustos 2015 13:17
İlkadım'da Derebahçe Sosyal Tesislerinin Temeli Atılıyor
İlkadım Belediyesi tarafından Derebahçe Sosyal Tesisi'nin temel atma töreni için son hazırlıklarını tamamladı.

SON KONTROLLER TOK'DAN

TOK"YEDİDEN YETMİŞE HERKESE HİTAP EDECEK"

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok temel atma töreni gerçekleşecek olan Derebahçe Sosyal Tesisi için son kontrolleri gerçekleştirdi. Başkan Tok "Bu kompleks Samsun'a örnek olacak" dedi.

İlkadım Belediyesi tarafından yapımına başlanılanve 18.08.2015 Salı günü saat 18:00'da temel atma töreni gerçekleştirilecek olan Derebahçe Sosyal Tesisi ve Yaşam Merkezi'nde son kontroller Başkan Tok tarafından yapıldı. Temel atma törenine sayılı saatler kala alanda son kontrolleri gerçekleştiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok yapılan tesisin Samsun'a örnek olacağını belirtti. Başkan Tok alanda yapılan temel atma töreni çalışmalarını incelemesinin ardından çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Tok 6 dönümlük alana yapılacak olan Kültür ve Yaşam Merkezi'nin büyük ihtiyaçları karşılayacağının atını çizerek tüm Samsunluları temel atma törenine davet etti.

Projenin çizilmesinden kısa bir süre sonra inşaata başlandığını ve projelerin artık hız kazandığını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Derebahçe mahallemizde 6 dönüm alan üzerine inşa etmeye başladığımız kültür ve yaşam merkezimizin temel atma törenin 18.08.2015 Salı günü saat 18:00'da gerçekleştireceğiz.Tesislerimiz şehrimizin büyük bir eksiğini gidererek yediden yetmişe tüm halkımıza hitap edecektir. Allah nasip ederse, bir yıl içerisinde de Derebahçe Kültür ve Yaşam Merkezimizi halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. İçersinde modern düğün salonu, etüt merkezleri, sinema salonu, fitness salonları, kafeteryası, mescit gibi birçok alanın bulunacağı çok amaçlı kültür ve yaşam merkezi olacak. Tüm halkımızı bu özel tesisimizin temel atma törenine davet ediyorum" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.