• İHSANBAŞKAN

İlkadım'da AK kadınlar başkanımız 'Kesmen' dedi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 27 Ocak 2015 14:04
İlkadım'da AK kadınlar başkanımız  'Kesmen' dedi
AK Parti ilkadım kadın kolları 2. Olağan kongresi gerçekleşti. Yoğun katılımlı geçen kongre de Halime Kesmen delegasyonun oyları ile tekrar başkan olarak seçildi.

İlkadım'da AK kadınlar Kesmen'i tekrar başkan seçti

AK Parti ilkadım kadın kolları 2. Olağan kongresi gerçekleşti. Yoğun katılımlı geçen kongre de Halime Kesmen delegasyonun oyları ile tekrar başkan olarak seçildi.
AK Parti Genel Merkez Kadın kolları MKYK üyesi Nuran Alim, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, AK Parti eski dönem milletvekilleri Mehmet Kurt ve Fatih Öztürk, AK Parti ilkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İlkadım Belediye Başkan Vekili Ahmet Varol, İl Başkan yardımcıları, il kadın kolları başkan yardımcıları, AK Parti İlkadım İlçe yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar ve yönetim kurulu üyeleri ve delegasyonun yoğun katılımı oldu.
AK Parti kadın kolları başkanı Halime Kesmen, "Hepimiz, Ak Parti saflarında siyaset  yaparak, milletimize hizmet sunmaktayız.. Partimiz sadece ülkemizin ve milletimizin umududeğil, bir buçuk milyarlık İslam aleminin de ümidi olmuştur. Partimizin on iki yıl genel başkanlığını ve hükümet başkanlığını yapan şimdi Cumhurun başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan ümitleri boşa çıkarmamış, en gür sesle, her zaman ve her yerde milletimizin ve İslam aleminin hakkını savunmuştur. Bizlerde  İlçemizde sıkılmadık el, girilmedik ev bırakmıyoruz, bunu sadece seçim zamanı değil, her zaman insanımızın yanında, hizmetinde olarak yapıyoruz, bunun için de gönüllerde yer buluyor, üst üste oylarımızı arttırarak üç dönemdir hem genelde hem de yerelde iktidar oluyoruz. Daha nice dönemler bu iktidar devam edecek, milletin gür sesi semalarda yankılanacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle kongremizin hayırlara vesile olmasını yüce Allahtan niyaz ederim" dedi.
AK Parti ilkadım İlçe başkanı Adnan Varol konuşmasında "Kadınların toplum ve partimiz için ne kadar önemli olduğuna vurgu yaptı. Yerel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçiminde kadınlarımızın ve gençlerimizin emekleri çok büyüktür. Bu seçimlerin alınmasında vermiş oldukları emekler yok sayılmaz. Biz hiçbir zaman başkan gibi davranmadık biz her zaman abi kardeş olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu birlikteliği bozmadığımız sürece başarı kaçınılmaz olacaktır. Çıkmış olduğu bu yolda kadın kolları başkanıma başarılar dilerim" diye konuştu.
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sosyal İşler Başkanı Emine Yılmaz Karacuha konuşmasında, "İlkadım teşkilatındaki aile ortamına vurgu yaptı. Programlarda ana kademe gençlik kolları ve kadın kolları birbirlerini tamamlıyorlar. Bu birlikteliklerinin bozulmamasını dilerim, Halime başkana da bu yolda başarılarının devamını dilerim" şeklinde konuştu,
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, "İlkadım teşkilatımız da ana kademe kadın kolları gençlik kolları arasında aile bağı var. Bu durum dışarıdan çok net şekilde belli oluyor. Bu ortam başarıyı getiriyor. Siyasette kadınlara verilen değerin önemi arttı. Genel merkezimizin göstermiş olduğu kadın 2023 hedefinde bizde üzerimize düşen ne varsa layıkıyla yerine getirmek için çalışıyoruz. Bu doğrultuda kurmuş olduğumuz teşkilatlarımız kadın 2023 hedefinde gücümüze güç katarak yol almamıza yardımcı oldular. Allah onlardan razı olsun. Halime başkanın çıkmış olduğu bu yolda başarılarının devamını dilerim" dedi.
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Nurhan Alim, "İlkadım gibi büyük bir ilçeye yakışan bir kongre yaptınız. Bir önceki kadın kolları başkanımız Neriman Pala ya huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Kongremizdeki heyecanı artıran, abilerine ve ablalarına sahip çıkan gençlerimize teşekkür ederim. Siyasette biz kadınların rolü çok önemlidir. 9 milyon üyesi olan AK Parti Ailesinin %50 ye yakını kadın üyemizdir. Bu faktör bizlerin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Türkiye en büyük kadın teşkilat grubuyuz. Bizler bu seviyelere ulaşmamızdaki en büyük faktör kurucu başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve genel başkanımız başbakanımız Ahmet Davutoğlu dur. Bize verilen bu değeri görüp bizlerde elimizden gelen ne varsa yapmalıyız. Bizler partimizin ön yüzleriyiz. Kadın kolları yapmış olduğu mahalle gezmeleri, ev oturmaları, broşür dağıtımı, çay sohbetleri programları artırmalıyız. Önümüzde zorlu bir seçim maratonu var. Bu maratonda kadın kollarımızın üzerine düşeni yapacağından hiç şüphem yoktur. Bu konuda Halime başkanımıza güveniyoruz. Çıkmış olduğu bu yolda Allah yardımcısı olsun kongremizin hayırlara  vesile olmasını yüce Allahtan niyaz ederim" diye konuştu.
AK Parti Kadın kolları başkanı Halime Kesmen kongrede genel merkez protokol üyeleri hediye takdiminde bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.