İlkadım Kurban Pazarı hizmete hazır

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 10 Eylül 2015 20:13
İlkadım Kurban Pazarı  hizmete hazır
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok İlkadım İlçesi'nde kurulan kurban satış yerlerini gezdi. Başkan Tok, ' Bölgemizde bulunan kurban satış yerlerinde satıcı ve alıcıların rahatlığı için gereken tüm çalışmaları gerçekleştirdik.' dedi.
BAŞKAN TOK KURBAN PAZARINI GEZDİ

 İLKADIM KURBANA HAZIR

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok İlkadım İlçesi'nde kurulan kurban satış yerlerini gezdi. Başkan Tok, " Bölgemizde bulunan kurban satış yerlerinde satıcı ve alıcıların rahatlığı için gereken tüm çalışmaları gerçekleştirdik." dedi.

 

 İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım ilçesi Çatalarmut Mahallesi ve Kışla Mahallesi Aksa Camisi arkasında bulunan kurban satış noktalarında incelemelerde bulundu. Satış alanını inceleyerek esnafların istek ve önerilerini dinleyen Başkan Tok, Modern bir satış noktası için gerekli çalışmaları  ifade etti. Kurbanlık satışları hakkında bilgi alan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok alanda bulunan kesim yerlerinin yanı sıra İlkadım Belediyesi tarafından yapılan duş yerlerini, mescit alanını ve hassas kantarı inceledi.

 

Kurban Bayramı'na hazırlıklarımız son hızıyla devam ediyor. İlkadım Belediyesi olarak iki ayrı noktada satış alanımız bulunmaktadır. Bu alanlarımızı modern bir hale getirmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Burada kurbanlık satışı yapan vatandaşlarımızın rahatlığı için belediyemiz olarak duş alanları, lavabolar ve ibadet edebilecekleri mescitlerimizi hazır hale getirdik. Esnaflarımızın ile yaptığımız sohbetimizde satışların açıldığını işlerin daha iyiye gittiğini belirttiler. İlkadım Belediyesi olarak bizlerde esnaflarımıza destek olmak için alt yapı hususunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şimdiden herkesin kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. " dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.