İLKADIM ESKİ BELEDİYE BAŞKANI DEMİRTAŞIN ACI GÜNÜ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 25 Ağustos 2018 00:23
İLKADIM ESKİ BELEDİYE BAŞKANI DEMİRTAŞIN ACI GÜNÜ
Eski İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın annesi Kezban Demirtaş vefat etti.
İlkadım Eski Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın annesi Kezban Demirtaş vefat etti.

 Kezban Demirtaş Hastanebaşı Mahallesi Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Kıranköy Mezarlığında toprağa verildi.

Bir süredir  'böbrek yetmezliği' ve 'kalp yetmezliği' nedeniyle Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Kezban Demirtaş, dün sabaha karşı 72 yaşında hayata veda etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun Eski Milletvekili Hasan Basri Kurt ile çok sayıda siyasetçi cenaze törenine katılarak Necattin Demirtaş'ın acısını paylaştı.
 
Necattin Demirtaş :"Annemizin vefatı nedeniyle bizleri yalnız bırakmayan, cenazemize iştirak ederek acımızı paylaşan, taziyelerini ileten, evimize kadar gelerek acımıza ortak olan tüm dostlarımıza, göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı şahsım ve ailem adına teşekkür ederim. Rabbim tüm geçmişlerimize rahmet eylesin. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

İlkadım Eski Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a sabır ve başsağlığı diliyoruz. (SAMSUNBÜLTEN)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.