İLKADIM BİLGİ EVLERİNE YOĞUN İLGİ

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 11 Eylül 2012 21:15
İLKADIM BİLGİ EVLERİNE YOĞUN İLGİ
İlkadım Belediye Belediye başkanı Neceattin Demirtaş, bilgi evleri ile eğitimde kaliteyi yükselttiklerini söyledi.
 İlkadım Belediye Belediye başkanı Neceattin Demirtaş, bilgi evleri ile eğitimde kaliteyi yükselttiklerini söyledi.

Bilgi evlerinin önemine ve topluma vereceği katkıyı anlatan Belediye Başkanı Neceattin Demirtaş," İlkadım Belediyesi Bilgi Evi, bilginin yanında toplumumuzun temel değerlerini yaşatılması için çeşitli sosyal aktivitelere de büyük önem veriyor. 2012- 2013 öğretim yılında öğrencilere yönelik ücretsiz olarak verilen Açık İlköğretim Kursları, Bilgisayar Kullanımı, Operatörlük ve İşletmecilik, Bilişim Teknolojileri Donanımı, Fen Bilgisi, İngilizce, Pratik İngilizce, Matematik, Satranç, Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Usta Öğretici Kursuları ile faydalı birer bireyler yetiştirmeye devam ediyor." dedi.

DEMİRTAŞ, 'EĞİTİM ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZDİR'

Bilgi evlerinde geçen yıl yüzde 75 başarı elde edildiğini anlatan Demirtaş," Bu eğitim ve öğretim yılı içerisindeki hedefimiz ise yüzde 90'dır. Büyük hedeflere imza atan Bilgi Evi öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan tüm fedakar öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum. Başarının sınırlarını zorlayarak daha büyük hedeflere ulaşmak istiyoruz. Eğitime büyük önem veriyoruz. Hizmette ve başarıda sınır yoktur. Eğitim bizim öncelikli hedefimizdir. Bilgi Evlerimizden bu yıl daha büyük başarılar bekliyorum." diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.