İlkadım Belediyesi'nden Kuyumcular Çarşısına Prestijli Sokaklar

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 08 Temmuz 2015 11:10
İlkadım Belediyesi'nden Kuyumcular Çarşısına Prestijli Sokaklar
İlkadım Belediyesi tarafından başlatılan Prestijli sokaklar projesi kapsamında düzenleme çalışmaları başlatılan Kuyumcular Çarşısı'nda sona gelindi. Yapılan çalışmadan kuyumcu esnafı da vatandaşta oldukça memnun.
İLKADIM'DAN PRESTİJLİ ÇALIŞMA

İLKADIM'DAN TARİHİN EN BÜYÜK YOL ÇALIŞMASI

İlkadım Belediyesi tarafından başlatılan Prestijli sokaklar projesi kapsamında düzenleme çalışmaları başlatılan Kuyumcular Çarşısı'nda sona gelindi. Yapılan çalışmadan kuyumcu esnafı da vatandaşta oldukça memnun.

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz ay Prestijli Sokaklar Projesi kapsamında yapımı başlatılan Kuyumcular çarşısı  yol yapım ve peyzaj çalışmalarında sona gelindi.  İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından caddenin granit taş ve çevre düzenleme çalışmaları titizlikle gerçekleşti. Yapılan  çalışmaları yerinde inceleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, kuyumcu esnafları ile sohbet ederek yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi. Başkan Tok yapılan çalışmanın hem esnaf hem vatandaşlar tarafından beğenildiğini ve takdir gördüğünü söyledi.

İlkadım ilçesi Prestijli sokaklar projesinin startının Kuyumcular Çarşısından verildiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Kuyumcular arastası İlkadım ilçemiz için Samsunumuz için önemli bir alışveriş noktasıdır. Bu önemli merkezin alt yapı çalışmaları Büyükşehir Belediyemiz tarafından tamamlandı. Bizlerde İlkadım Belediyesi olarak yol yapımı ve düzenleme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Bu merkezi prestijli bir alan haline getiriyoruz. İlk etap olarak granit taşı ile yol düzenleme çalışmasını tamamladık. İkinci etap olarak da esnaflarımızın dükkanlarının cephe çalışmaları ile beraber burası açık bir alışveriş merkezi haline gelecek. Daha sonra Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan Saathane projesi ile bütünleştiği zaman tam bir merkez olacak. Yapılan işlemlerden esnaflarımız son derece memnu halkımız memnun durum böyle olunca bizlerde yaptığımız işten zevk alarak mutlu olarak  altına imzamızı atıyoruz. Bu şekilde halkımızın esnaflarımızın memnun kaldığı bu tür çalışmaları oldukça önemsiyoruz. Kimse memnun kalmadıktan sonra bu çalışmalarımızın hiçbir anlamı hiçbir değeri olmaz. İlkadım Belediyesi olarak çalışma prensibimiz de vatandaşın memnuniyetini esas alan çalışmaları yapmaktır. Bu noktada da esnaflarımızdan böyle bir talep vardı bizlerde bu talebi yerine getirmiş bulunuyoruz. Esnaflarımıza ilçemize hayırlı uğurlu olur inşallah" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.