• İHSANBAŞKAN

İlkadım Belediyesi Sosyal Denge Sözleşmesini yeniledi

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 14 Ocak 2015 22:48
İlkadım Belediyesi Sosyal Denge Sözleşmesini yeniledi
İlkadım Belediyesi ile BEM-BİR-SEN arasında çalışan memurların ekonomik hayat koşullarının iyileştirilmesine yönelik Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. Yemek yardımı devam edecek
Tok'tan Memurlara Aktif Çalışma Vurgusu

-"Pasif Değil, Üretken Memur"

-"İlkadım'a Hizmet Borcumuz Var"

İlkadım Belediyesi ile BEM-BİR-SEN arasında çalışan memurların ekonomik hayat koşullarının iyileştirilmesine yönelik Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

 İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediyede çalışan memur ve aileleri ile birlikte Gazi Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda bir araya geldi. BEMBİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Ziya Uzun, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, memur ve ailelerinin katıldığı programda konuşan kurumsal aidiyet duygusundan bahsetti.

BEM BİR-SEN TOK'U KUTLADI

BEM BİR SEN olarak memur haklarının korunması noktasında önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Şube Başkanı Nurettin Sever, "İlkadım Belediyesinde ilkleri yaşatan ve ilklere imza atan geçmiş dönemde örneklerini bizlere gösteren İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok, Karadeniz'de bir ilke daha imza atarak Memurlarımıza yemek yardımını yaparak örnek teşkil etmiş, Ordu'da Trabzon'da, Giresun'da bu yaygınlaşarak diğer belediyelerimize örnek olmuştur. Bu nedenle Erdoğan Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Çocuklarımızın geleceği olan İlkadım'da her zaman daha güzel daha başarılı işlere imza atmak tüm enerjimizi harcayacağımızı belirtmek istiyorum. Memurlarımızın haklarının korunması noktasında çalışmalarımız her zaman olduğu gibi devam ediyor. Çalışmalarımızı her zaman bir aile gibi birlik ve beraberlik içinde sürdüreceğimizden şüphemiz yoktur olmayacaktır,  teşekkür ediyorum." dedi.

TOK'TAN "AİDİYET" MESAJI

Memurların işine sahip çıkması gerektiğine vurgu yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Belediyede çalışan her memurdan özverili bir çalışma istedi. Çalışanların belediye ile ilgili her türlü fikir ve projelerine açık olduğunu söyleyen Başkan Erdoğan Tok, " İlkadım'da yaşayan vatandaşlarımıza hizmet etme borcumuz var. Bu borcu ödemek için başta memurlarımız olmak üzere, tüm çalışanlarımızın özverili bir şekilde var gücüyle çalışmalarını istiyorum. " dedi.

PASİF DEĞİL, AKTİF VE ÜRETEN MEMUR

"Pasif değil, aktif, çalışan üreten memur istiyorum" diyen Başkan Erdoğan Tok, Her fikre ve düşünceye açığım. Fikri ve düşüncesi ne olursa olsun, herkesle çalışmak istiyorum. Yeter ki, üretin. Memur işiyle meşgul olacak. Hizmet üretecek. Vatandaş memnuniyetini önemseyecek.  Çalıştığı kuruma sahip çıkacak. " diye konuştu.

MEMURU SEVİNDİREN ANLAŞMA

ERDOĞAN TOK SÖZ VERDİ

YEMEK YARDIMI DEVAM EDECEK

Karadeniz'de ilk olan yemek yardımını memurlara sunan belediye başkanı olduğunu söyleyen Başkan Erdoğan Tok, yemek yardımının devam edeceğini belirtti. Başkan Tok konuşmasının sonunda çalışan memurların ekonomik hayat koşullarının iyileştirilmesine yönelik Sosyal Denge Sözleşmesini  BEM-BİR-SEN Şube Başkanı Nurettin Sever ile birlikte imzaladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.