İLKADIM BELEDİYESİ HIZ KESMEK BİLMİYOR

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 10 Eylül 2012 20:20
İLKADIM BELEDİYESİ HIZ KESMEK BİLMİYOR
İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelindeki çalışmalarını yerinde inceleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Mahalle halkının sorunlarına çözüme kavuşturmak adına bizzat vatandaşlarla bire bir konuşuyor.
İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelindeki çalışmalarını yerinde inceleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Mahalle halkının sorunlarına çözüme kavuşturmak adına bizzat vatandaşlarla bire bir konuşuyor. Kadifekale mahallesi Muhtarı Güven Akan ile mahallede yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi alan Demirtaş, Belediye hizmetlerini halkla beraber yürütmeye devam edeceklerini söyledi.

 

Halkın içinde olmaktan son derece huzurlu ve mutlu olduğunu söyleyen Başkan Demirtaş, " Samsun’un en eski yerleşim merkezi İlkadımdır. Kentimizi yaşanabilir bir mekana çevirmek için aralıksız çalışıyoruz .Bir yandan ihtiyaca göre hizmet yaparken bir taraftan da İlkadım’ı çağdaş, yaşanabilir bir kent kimliğine getirebilmek için planlamalarımızı ve çalışmalarımızı yapıyoruz." dedi.

Yap- boz mantığına karşı olduğunu ifade eden Başkan Demirtaş, " İlçemiz sınırların da yapılan yol, kaldırım, asfalt, gibi halkımız ihtiyaç duyduğu hizmetleri makyaj ve yap-boz mantığıyla değil kalıcı hizmet için yapmaya çalışıyoruz.  İlkadım ilçesinde çoğu mahallemizi tepeden tırnağa yeniden yaptık. Yeni yerleşim alanları da yapmaya da devam edeceğiz." diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.