• İHSANBAŞKAN

İlkadım Belediye Personeline Kalite Sertifikası

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 23 Ekim 2014 15:24
İlkadım Belediye Personeline Kalite Sertifikası
İlkadım Belediyesi personeli geçtiğimiz aylarda TSE ile birlikte başlatılan TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistem Eğitimlerinin ilk etabının sona ermesinin ardından sertifikalarını aldı.
İLKADIM PERSONELİ KALİTE SERFİKALARINI ALDI

ERDOĞAN TOK "HER GÜN YÜKSELEN İLKADIM"

İlkadım Belediyesi personeli geçtiğimiz aylarda TSE ile birlikte başlatılan TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistem Eğitimlerinin ilk etabının sona ermesinin ardından sertifikalarını aldı.

TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemleri Standardı kapsamında Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından İlkadım Belediyesi çalışanlarına yönelik  başlatılan eğitim seminerlerinin ilk etabı sona erdi. Eğitimler sonunda belediye çalışanları ilk sertifikalarına kavuştu. Düzenlenen törene İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un yanı sıra TSE Samsun Belgelendirme Müdürü Erol Kaygı, Belediye Başkanı Yardımcıları Erol Köroğlu ve Musa Yüksel, İlkadım Belediyesi birim müdürleri ve personel katıldı. İlkadım'da daha kaliteli daha verimli hizmet için özveri ile çalışmalara devam edildiğini belirten Başkan Tok, " İlkadım ailesi olarak her geçen gün daha iyisine ulaşmak ve ulaştırmak için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor."  dedi.

"FAZLA PERSONEL HİZMET KALİTESİNİ DÜŞÜRÜR"

İlk etabının bitirildiği  TSE ile birlikte başlatılan TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistem Eğitimlerinin gerek bölge halkına gerek belediyenin iç kurumsal yapısına yüksek derece fayda sağlayacağının altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "TSE ile İlkadım Belediyemiz ile birlikte yürüttüğümüz  TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistem Eğitimlerinin 1. Etabını bitirmiş bulunuyoruz.  İlk etabı başarı ile bitiren personellerimiz TSE tarafından sertifikalarını almaya hak kazandı. Başlatılan eğitimlerde özveri  ile çalışan TSE çalışanlarına ve personelimize teşekkürlerimi  sunuyorum.  Gerçekleşen eğitim toplantıları ziyaret ettiğimde TSE yetkililerinin personellerimiz ile yakından ilgilendiğini gördüm ve bu konuda mutluluk duydum. Bir kurumda fazla personel sayısı o kurumun hizmet kalitesini düşürdüğünü görüyoruz.  Bir kişinin yapacağı işi üç veya daha fazla kişinin o işi yapması hizmette ki verimliliği düşürür. Eğitimli, bilinçli tecrübeli  personel ile daha başarılı hizmetlere imza atılacağını biliyoruz ve görüyoruz. Birlikte hareket ederek daha iyi daha önemli başarılara imza atacağız. Başarı hepimizin başarısıdır, başarısızlık da hepimizin başarısızlığıdır. Bölgedeki olumsuzlukları bir personelimiz gördü ise ilgili müdürlüğe hemen bildirmelidir. Çünkü bu olumsuzluklar o birim bu birim olarak konuşulmaz İlkadım Belediyesi olarak konuşulur. Bu sebepten ötürü bizler İlkadım Belediyesiyiz, bizler bir çatı altında büyük bir aileyiz. Bu eğitimler İlkadım'ı her geçen yükseltecektir. Bizlerde bu çalışmalara güvenerek adım adım yükselen İlkadım diyoruz. Eğitimlerin başlangıç gününden bu güne kadar desteklerini esirgemeyen gerek TSE yetkilileri ve çalışanlarına gerek birim amirlerimize, personelimize bu konuyu sıkı takip ettikleri için teşekkürlerimiz sunuyorum." diye konuştu.

ACEM TEKKESİ YENİ YÜZÜYLE HİZMETTE

Restorasyon çalışmalarının sona erdiği Acem Tekkesi'nde tarihi dokunun korunarak Osmanlı kültürünün yaşatıldığını belirten Başkan Tok, "Ayrıca restorasyon çalışmalarının bitirdiğimiz, yeni halinde  Osmanlı ruhunun daha fazla yaşatıldığı ve anımsatıldığı Tarihi Acem Tekkesi'nde bu özel töreni gerçekleştirmekten son derece onur ve mutluluk duyuyorum. Tarihi dokularını koruyarak, tarihimize sahip çıkmak kültürümüzden bizlere bırakılan en büyük mirastır. Bizlerde bu miras doğrultusunda gelecek nesillerimize tarihimizi yaşatmak maksadıyla Acem Tekkesi gibi mekanlarımızı koruma altına alıyoruz." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.