İL KÜLTÜR ve TURİZM MÜDÜRLÜĞÜNE STK ZİYARETLERİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 21 Mart 2018 09:27
İL KÜLTÜR ve TURİZM MÜDÜRLÜĞÜNE STK ZİYARETLERİ
BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, Samsun Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Adem Kızılkayşa geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Acar ve İl Müdür Yardımcıs
BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, Samsun Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Adem Kızılkayşa geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Acar ve İl Müdür Yardımcısı İrfan Gözü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Samsunun ciddi bir Kültür ve Turizm potansiyeline sahip olduğunu belirten BEM BİR SEN (Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası) Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever bu potansiyelin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini ifade ederek; " Samsun her yıl binlerce turiste evsahipliği yapabilir. Kültür ve turizm varlıklarımızı daha iyi tanıtıp gelecek olan turiste karşı imkanların sağlanması gerekmektedir. Bu anlamda başta Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olmak üzere kurumlarımıza önemli görevler düşmektedir. STK'ların dikkati bu yöne çekilmeli gönüllü turizmciler teşvik edilmelidir" dedi.

 Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Acar ve İl Müdür Yardımcısı İrfan Göz'de Samsunun sahip olduğu değerlerin farkında oldukları söyleyerek ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını ifade ettiler.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.