• İHSANBAŞKAN

İbrahim Sarıcaoğlu'na İstanbul'da sevgi seli

SAMSUN HABER Haber Girişi : 25 Nisan 2016 23:15
İbrahim Sarıcaoğlu'na İstanbul'da sevgi seli
Samsun Kavaklılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin açılışını yaptı. Açılışa Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun yanı sıra, KADEF Genel Başkanı Prof.Dr. Yılmaz Karagöz, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, belediye başk
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Samsun Kavaklılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin açılışını yaptı.

Haber: Emrecan Arasan

Açılışa Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun yanı sıra, KADEF Genel Başkanı Prof.Dr. Yılmaz Karagöz, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Miting havasında geçen açılışta Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İstanbul'daki Kavaklılar tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı. Duygulu anların yaşandığı açılışta konuşan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Türkiye'nin hemen hemen birçok yerinde Kavaklı vatandaşlarımıza ait bir dernek mutlaka bulunuyor. Bu gerçekten gurur verici bir şey çünkü dernekler kenetlenmenin ve dayanışmanın simgesidir. Dernekler bir bütünlüğünün yuvası kardeşliğin mekanıdır. İstanbul Esenyurt'daki hemşehrilerimiz çok güzel bir adım atarak Esenyurt Samsun Kavaklılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni kurdular. Kendilerine başarılar diliyorum. Şunu bilmelerini istiyorum ki, maddi ve manevi elimden gelen tüm desteği vermeye hazırım. Kavak dışındaki tüm derneklerimiz bizim ilçemizi temsil ediyor. Derneğimizin tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.


SARICAOĞLU'NA COŞKULU KARŞILAMA

Kavaklıların birlik ve beraberliğinin bir kez daha farkına varıldığını vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu, "Hepinizden Rabbim razı olsun, beni bir kez daha gururlandırdınız. Bu coşkulu karşılama sizlerin dayanışmasını herkese çok açık ve net gösteriyor. Kavak için yapmış olduğum tüm koşuşturma ve tüm uğraşlarda çok haklı olduğumu ve buna layık olduğunuzu bir kez daha gösterdiniz. 2 yıl boyunca yaşadığım koşuşturmanın yorgunluğu şu kalabalığı görünce geçti. Hepinizle gurur duyuyorum. Derneğimize göstermiş olduğunuz destek için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.