• İHSANBAŞKAN

İBRAHİM SARICAOĞLU'NA VATANDAŞTAN TAM NOT

SAMSUN HABER Haber Girişi : 03 Nisan 2018 18:43
İBRAHİM SARICAOĞLU'NA VATANDAŞTAN TAM NOT
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, 'Vatandaşımızın bize olan güvenini şimdiye kadar boşa çıkartmadık, bundan sonra da çıkartmayacağız' dedi.

KAVAK BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM SARICAOĞLU'NA VATANDAŞTAN TAM NOT

Vatandaşın güvenini boşa çıkartmayız

 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ”Vatandaşımızın bize olan güvenini şimdiye kadar boşa çıkartmadık, bundan sonra da çıkartmayacağız.” dedi.


Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ilçe genelinde aralıksız devam ettirdiği ziyaretlerine Mahmutlu Mahallesi ile devam etti. Mahalle ziyaretleri kapsamında muhtarlarla ve vatandaşlarla bir araya gelerek kendisine yöneltilen öneri ve talepleri yerinde dinleyen Başkan Sarıcaoğlu, “yapılan çalışmaları inceleme adına meclis üyelerimiz ve Belediye daire amirlerimiz ile birlikte geziyoruz. Hedefimiz merkeze bağlı mahallelerin aldığı yatırımların kırsal mahallelerinde almasını sağlamak” dedi.

İncelemeler sırasında vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunan Başkan Sarıcaoğlu, mahalle sakinlerinin hayır duasını aldı. Şu ana kadar böyle bir hizmeti almadıklarını belirten bazı mahalle sakinleri Başkan Sarıcaoğlu’na teşekkürlerini ilettiler.


Vatandaşın güvenini boşa çıkarmayız

Başkan Sarıcaoğlu, incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada; “Birçok alanda sürdürdüğümüz çalışmalarımızın bir kısmını tamamladık, bir kısmında ise çalışmalarımız devam ediyor. Meclis üyelerimiz ve Belediye daire amirlerimiz ile birlikte biten ve yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceliyoruz, muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı buluyoruz. Gezilerimiz esnasında vatandaşlarımızın yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ve bizlere olan güvenlerini de görmüş oluyoruz. Halkımıza ne kadar hizmet götürürsek, halkımız bunun karşılığını en iyi şekilde veriyor, bunları da sözleriyle ifade ediyorlar. Vatandaşlarımızın bize olan güvenini şimdiye kadar boşa çıkartmadık, bundan sonra da çıkartmayacağız. Kırsal mahallelerimize yaptığımız hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.