• İHSANBAŞKAN

İ. Sadık Edis Ne Yapmaya Çalışıyor?

SAMSUN HABER Haber Girişi : 24 Ekim 2017 22:42
İ. Sadık Edis Ne Yapmaya Çalışıyor?
Bir süre önce tehlike arz ettiği gerekçesiyle hizmet binası tahliye edilen Vezirköprü İlçe Tarım Müdürlüğü taşındığı belediyeye ait binadan da çıkarılıyor.
VEZİRKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANI  İBRAHİM SADIK EDİS ŞUURUNU MU KAYBETTİ?


VATANDAŞLARDAN TEPKİ YAĞIYOR


Aklı Başında birinin yapacağı iş değil. Tedaviye ihtiyacı var

Başkan Edis'ten İlçe Tarıma şok karar: 

"Binamı boşaltın!"


Bir süre önce tehlike arz ettiği gerekçesiyle hizmet binası tahliye edilen Vezirköprü İlçe Tarım Müdürlüğü taşındığı belediyeye ait binadan da çıkarılıyor. Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz hafta SGK eski binasına taşınan Vezirköprü İlçe Tarım Müdürlüğü Vezirköprü Belediye Başkanı İ.Sadık Edis'in telefonla arayarak 'Binamı boşaltın' talimatı vermesiyle buradan da çıkarılıyor.


Karayaka; "Çiftçimiz mağdur olacak"

Konuyla ilgili görüştüğümüz Vezirköprü İlçe Tarım Müdürü Selman Karayaka bazı açıklamalarda bulundu. Karayaka açıklamasında, "Kısa bir süre önce taşındığımız hizmet binasından Vezirköprü Belediyesi tarafından tahliye ediliyor olmamız bizleri şok etti. Zaten günlerdir mağdur olan çiftçimiz bu kararla birlikte daha da sıkıntılı bir süreç yaşayacaktır. Belediye yönetiminin bu karardan kısa bir zamanda vazgeçeceğine inanıyoruz. Devlet yönetiminde böyle fevri kararlar olmaz. Daha profesyonel hareket edilmesi gerekir. Sonuçta kamu hizmeti görülen bir bina. Burada ne hatamız olmuş ki, belediye bizleri tahliye ediyor? Ayrıca bunu da bilmek istiyoruz. Bu kararla birlikte mağdur olacak olan her şeyden önce çiftçimizdir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verdi.

İlçe Tarım Müdürlüğünün günlerdir yaşanan bina sıkıntısının ne zaman çözüleceği merak konusu olurken, Başkan Edis'in İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından mezbahaneye yazılan ceza sonrası şok eden kararı aldığı iddia ediliyor.

Kaynak: Vezirköprü Özlem

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.