Hollanda Başbakanı derhal istifa etmeli

GÜNDEM Haber Girişi : 12 Mart 2017 03:41
Hollanda Başbakanı derhal istifa etmeli
Sosyal medyadan milyonlar Hollanda Başbakanının istifasını istedi
 Sosyal medyadan milyonlar Hollanda Başbakanının istifasını istedi. 

TÜRKİYE'NİN 'EVET' DİYECEĞİNDEN RAHATSIZ OLDULAR

İŞTE BATININ KİRLİ YÜZÜ

Hollanda Başkonsolosluğu yaşanan toplantı krizinin ardından giriş çıkışa kapatıldı. Bir grup vatandaş, Hollanda hükümetinin Türk bakanların ziyaretlerini engelleme çabalarını protesto etmek için büyükelçilik binası önünde toplandı.

HOLLANDA BAŞBAKANINI  İSTİFAYA ÇAĞIRDILAR

TOPLANANLAR DİK DUR EĞİLME MİLLET SENİNLE SLOGANI ATTILAR

HOLLANDA'YA 16 NİSAN'DA REFERANDUMDA EVET DİYEREK CEVAP VERECEĞİZ

Hollanda'nın Ankara Büyükelçiliği, güvenlik gerekçesiyle giriş ve çıkışlara kapatıldı. Bir grup vatandaş, Hollanda hükümetinin Türk bakanların ziyaretlerini engelleme çabalarını protesto etmek için büyükelçilik binası önünde toplandı.

Twitter adresinden açıklama yapan Bakan Kaya, " Demokratik ve insani değerler ayaklar altına alınarak Nijmegen sınırından Almanya'ya götürülüyorum. Tüm vatandaşlarımız adına bunu kınıyorum. Bu faşist uygulama karşısında Demokrasi adına dünyanın tavır alması gerekiyor! Bir kadın bakana yapılan bu muamele asla kabul edilemez" ifadelerini kulandı.

BİR KADINA VE BAKANA YAPILAN BU ENGELLER ASLA KABUL EDİLEMEZ

Hollanda'nın Ankara Büyükelçiliği ve İstanbul Başkonsolosluğu, güvenlik gerekçesiyle giriş ve çıkışlara kapatıldı. Hollanda hükümetinin Türk bakanlarının ziyaretlerini engelleme çabalarını protesto etmek isteyen yaklaşık 100 kişi, büyükelçilik binası önünde toplandı. Grup, ellerinde "evet" yazılı pankartlarla ve sloganlar atarak tepkilerini dile getirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.