Her hafta bir mahallenin umuduna kapı oluyor

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 01 Temmuz 2012 17:39
Her hafta bir mahallenin umuduna kapı oluyor
İlkadım Kadın Koordinasyon Merkezi ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların umut kapısı olmaya devam ediyor.
İlkadım Kadın Koordinasyon Merkezi ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların umut kapısı olmaya devam ediyor.

Herhafta bir mahalleyi misafir eden İlkadım Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi  Fevzi Çakmak Mahallesinde ikamet eden ihtiyaç sahibi aileleri  misafir etti. Kısa sürede Samsun’da güvenilen bir yardım kuruluşu haline geldiklerini mahalle sakinleri ile paylaşan Gönüllü Başkan Lütfiye Demirtaş,”Kadın Koordinasyon Merkezi olarak, hayırsever vatandaşlardan alınan eşyaları ihtiyaç sahibi insanların ulaştırma noktasında üzerimize düşen görevi hiçbir menfaat gözetmeksin yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu yardım serüveninde bizleri yalnız bırakmayan hayırsever samsun halkına ihtiyaç sahibi ailelere yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür ediyorum dedi.  

Verilen yemek ikramından sonra Fevzi Çakmak Mahallesinde yaşan ailelerin sorunlarını dinleyen Fahri Başkan Lütfiye Demirtaş, Her hafta bir mahallemizi Koordinasyon merkezimizin çatısı altında misafir ediyoruz. Bu kapsamda yılmadan, bıkmadan heyecan içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Mahallelerimizin  İstek ve taleplerini dinleyerek ihtiyaçlarını gidermeye çalışacağız.” Bu bizim en başta gelen görevimizdir“ dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.