• İHSANBAŞKAN

HEM SPOR HEM DERS YAPACAKLAR

SPOR Haber Girişi : 26 Ağustos 2014 23:51
HEM SPOR HEM DERS YAPACAKLAR
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, " Çocuklarımız futbol ve eğitim hayatlarını birlikte sürdüreceklerdir" dedi.
 Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı: "Türkiye'de Bir İlki Gerçekleştiriyoruz"

Atakum Belediye Spor Kulübü bünyesinde  futbol hayatlarını sürdüren minik futbolcuların  eğitim hayatlarından geri kalmamaları için kulüp tesisleri  içerisindeki iki dershane açıldığını belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, " Çocuklarımız futbol ve eğitim hayatlarını birlikte sürdüreceklerdir" diye konuştu.

Atakum Belediye Spor Kulübü başkanı Kasım Akçay  başta olmak üzere, kulüp yöneticileri ve antrenörlerle yaptıkları görüşmeler neticesinde bu derslikleri açtıklarını dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı," Özellikle 2000 ve üstü doğumlu çocuklarımızın ailelerinin ,derslerinden geri kalacakları endişesi ile futbola göndermediklerini tespit ettik.Bu endişeyi gidermek için bir şey  yapmaya karar verdik. Sonuçta dershane fikri ortaya çıktı. Hemen kolları sıvayarak gerekli düzenlemeleri ve tefrişatı yaptık.Halk Eğitim Müdürlüğü'nün de öğretmen katkısını aldık. Böylece başta Matematik,İngilizce başta olmak üzere ana branşlarda derslere başlanıldı. Kasım Akçay Başkanıımız ve yönetimine, sevgili antrenörlerimize ve çocuklarımıza, derslerinden geri kalmamaları için eğitim verecek olan halk eğitime bağlı tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Burada belki de Türkiye'de  bir ilki başarmış olduk.  "dedi.

Futbolcuların eğitim hayatlarına kulüp bünyesinde katkı verilecek olmasının belki de Türk spor tarihinde bir ilk olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Taşçı, " Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, "ben sporcunun zeki,çevik ve ahlaklı ı olanını severim" demiş. O nedenle sizler de futbol ve eğitim hayatlarınızı daha başarılı olmak için birlikte başarı ile yürütmelisiniz. Biz buna katkı sağlamak için bundan önce olduğu gibi bundan sonra katkı ve destek vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

Etiketler : İSHAK TAŞÇI
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.