HDP' oy çalarak hırsızlık yaptı sol basın sessiz kaldı

SİYASET Haber Girişi : 04 Temmuz 2015 14:24
HDP' oy çalarak hırsızlık yaptı sol basın sessiz kaldı
Yıllardır HDP'nin açık açık sandık hilesi yaptığı Doğu ve Güneydoğu bölgesi bu örgütün hiç ilgi alanına girmedi.

HDP'NİN BİNLERCE OY HIRSIZLIĞINI GÖRMEZDEN GELDİLER

7 Haziran seçimlerinden önce "sandık hırsızlığına karşı harekete geçelim" diyerek Türkiye'de büyük bir gerilim yaratan "Oy ve Ötesi", oy hırsızlığının yapılmasının imkansız olduğu büyükşehirlerde örgütlendi. Yıllardır HDP'nin açık açık sandık hilesi yaptığı Doğu ve Güneydoğu bölgesi bu örgütün hiç ilgi alanına girmedi. 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'nin tek bir sandık hilesi belgelenemedi. Ancak HDP'nin belgeli binlerce sandık hilesi, AB ve Soros fonlarıyla finanse edilen "Oy ve Ötesi" tarafından görmezden gelindi. Şimdi köy ve mezraların oylarını ilçe merkezlerinde kullanması gündemde.

HDP'NİN OY HIRSIZLIĞI YAPTIĞI BÖLGELER OY VE ÖTESİ'NİN İLGİ ALANINA GİRMEDİ

7 Haziran seçimlerinden kısa bir süre önce sosyal medyada tanıtımı yapılan "oy ve ötesi" adlı bir oluşum "sandığa sahip çıkalım" sloganı ile binlerce gönüllü toplayarak "AK Parti sandıkta hile yapacak"yalanı üzerinde toplumda büyük bir gerilim yaratmıştı. İşin ilginç tarafı şeçim hilesi yapmanın imkansız olduğu büyükşehirlerde sandık başlarına görevliler atayan "Oy ve Ötesi" çok rahat bir şekilde oy hırsızlığının yapılabildiği Doğu ve Güneydoğu bölgesine tek bir sandık gözlemci ya da sandık görevlisi göndermedi.

FİNANSÖRÜ SOROS VE AB FONLARI ÇIKTI

HDP'nin güçlü olduğu, yıllardır oy hırsızlığı yaptığı bilinen bölgeler
"Oy ve Ötesi"nin hiç ilgisini çekmedi. Çünkü amaç milli iradenin tecelli etmesi, seçmenin oylarının korunması değildi.

Zaten kısa bir süre sonra "Oy ve Ötesi"nin arkasında 
AB ve ABDfonlarının olduğu ve uluslararası para spekülatörü George Soros ile bağlantıları ortaya çıktı. 
Her ne yöntemle olursa olsun AK Parti'nin iktidardan düşürülmesiydi. Buna oy hırsızlığı da dahil.

AK PARTİ'NİN TEK BİR SANDIK HİLESİ BELGELENEMEDİ

7 Haziran seçimlerinden sonra 
AK Parti %41 oy alarak tek başına hükümet kurma şansını elde edemedi. Seçim öncesinde "Oy ve Ötesi" oluşumunun iddia ettiği gibi AK Parti'nin tek bir sandık hilesine rastlanılmadı. Paralel suç örgütü, ulusalcılar, CHP'liler, MHP'liler ve sosyalistlerden oluşan binlerce sandık görevlisi, AK Parti kaynaklı tek bir sandık hilesini belgeleyemedi. 

Ancak 7 Haziran seçimlerinden sonra HDP'lilerin yaptığı belgelenen
binlerce sandık hilesi nedense "Oy ve ötesi"nin ilgisini çekmedi. Ne paralel örgüt ne de Aydın Doğan medyası HDP'nin sandık hileleri hakkında tek bir haber yapmadı. Özellikle köylerde ve ilçelerde belinde silahlı HDP'lilerin seçmen üzerinde baskı kurarak açık oy atılmasına zorlanması ve bunun cep telefonu kameralarıyla belgelenmesi bu medyada hiç yer almadı. 

Tek bir geçersiz oyun çıkmadığı, oylarının tamamının HDP'ye gittiği köylerde yapılan sandık hırsızlığı ne "oy ve ötesi"nin ne de AK Parti'nin yeminli düşmanı medyanın ilgi alanına girmedi. Seçimlerden önce bütün partilere eşit mesafede olduğunu söyleyen "OY ve Ötesi" HDP'nin oy hırsızlığına sessiz kaldı. 

GÜNEYDOĞU'DA KÖYLER VE MEZRALAR ARTIK İLÇE MERKEZİNDE OY KULLANACAK!

"Sandığa sahip çıkalım" diyerek sandık başına gidenlerin sandık hırsızı olduğu ortaya çıktı. Şimdi sandık güvenliğinin sağlanması için Güneydoğu'da köy ve mezralardaki sandıkların ilçe merkezine taşınması gündemde. Bunun için hızlı bir şekilde yasal bir altyapının oluşturulması Güneydoğu'da oy kullanacak seçmenin en büyük isteği. 

Sabah.com.tr

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.