• İHSANBAŞKAN

Haydar Yüksel hayatını kaybetti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 11 Mayıs 2015 23:20
Haydar Yüksel hayatını kaybetti
Samsun'da yıllarca müzik öğretmenliği,tv programları ve festivallerde sunuculuk yapan Samsun'un sevilen ismi Haydar Yüksel bugün aniden geçirdiği kalp krizi sonucu kalbine yenik düştü.
 SAMSUNUN SEVİLEN İSMİ HAYDAR YÜKSEL HOCA HAYATINI KAYBETTİ

Samsun'da yıllarca müzik öğretmenliği,tv programları ve festivallerde sunuculuk yapan Samsun'un sevilen ismi Haydar Yüksel bugün aniden geçirdiği kalp krizi sonucu kalbine yenik düştü.

Daha önceki yıllarda açık kalp ameliyatı geçiren Yüksel başarılı bir operasyon sonucu sağlığına kavuşmuştu.Bugün geçirdiği ani kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılan Haydar Yüksel tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Dün Salıpazarı Avut Mahallesi'nde yapılan hıdırellez şenliklerinde sunuculuk yapan Yüksel son olarak sahneye ünlü sanatçı Hakkı Bulut'u anons etmişti.

VEFATINDAN İKİ GÜN ÖNCE FACEBOOKTA BUNLARI YAZMIŞTI...

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Haydar Yükselin vefatıyla ilgili olarak şunları söyledi; 

"Başımız sağ olsun bir gönül adamını daha kaybettik. Allah Rahmet eylesin. Güzel adamdı. Dosttu dostumuzdu. Dostların dostuydu. İnanmak zor olsa da ömür dediğimiz böyle bir şey işte. bir varsın ve bir yoksun. Demek ki bir bahar günü gitmek varmış...O herkesi anons ederdi...Ve şimdi dostları onun vedasını anons ediyor. Haydar Hocam seni özleyeceğiz. Hepimizin başı sağ olsun"  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.