Havza'ya şehit acısı düştü

SAMSUN HABER Haber Girişi : 26 Nisan 2016 03:21
Havza'ya şehit acısı düştü
Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu bekar olan Uzman Onbaşı Muhammet Yılmaz şehit oldu.

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristler tarafından önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu şehit olan 24 yaşındaki Uzman Onbaşı Muhammet Yılmaz'ın memleketi Samsun'un Havza İlçesi'ndeki dedesi 75 yaşındaki Dursun Yılmaz'a acı haber verildi. Şehidin anne ve babasının Ankara'da yaşadığını belirtildi.

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu bekar olan Uzman Onbaşı Muhammet Yılmaz şehit oldu. Ankara'da yaşayan şehidin annesi Zeliha ve babası Mecit Yılmaz'ın yanı sıra Samsun'un Havza İlçesi Aslançayır Mahallesi'nde yaşayan dedesi Dursun Yılmaz'a da yetkililer tarafından acı haber verildi.

Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, Belediye Başkanı Murat İkiz, Garnizon Komutanı Binbaşı Murat Özdemir, dede Yılmaz'ın evine giderek acı haberi verip başsağlığı dileklerinde bulundu.

BAZEN GİTMEK GEREKİR

Dedesinin evine Türk bayrağı asıldı. Komşuları eve akın edip taziye dileklerinde bulundu. Şehidin 15 Nisan'da Ankara'ya ailesinin yanına geldiği, bir otomobil aldığı ve 23 Nisan'da da görev yerine döndüğü belirtildi. Facebook hesabına en son 23 Nisan'da Esenboğa Havalimanı'nda olduğunu belirterek "Vedalar zamansız olsa da bazen gitmek gerekir" diye yazdığı görüldü.  
Şehidin yarın memleketi Samsun'un Havza İlçesi'nde düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği belirtildi.


Etiketler : Havza şehit
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.