Havza'da merkeze uzak mahallelere oyun alanı kuruluyor

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 22 Ekim 2014 10:31
Havza'da merkeze uzak mahallelere oyun alanı kuruluyor
Havza Belediyesi tarafından merkeze uzak 19 mahallede oyun alanı kuruldu. Mahallerde 10 adet daha oyun parkı kurulması için çalışmalar devam ediyor.
Oyun parkı olmayan mahalle kalmayacak
Havza Belediyesi tarafından merkeze uzak mahallere yapılan hizmetlere devam ediliyor. Havza Belediyesi tarafından merkeze uzak 19 mahallede oyun alanı kuruldu. Mahallerde 10 adet daha oyun parkı kurulması için çalışmalar devam ediyor.

Sivrikese, Karahalil, Çakıralan ve Erikbelen Mahallerinde kurulan oyun alanlarındaki çalışmaları inceleyen Havza Belediye Başkanı Murat İkiz çalışmalar hakkında ilgililerden bilgiler aldı.

Merkeze uzak mahallelerde oluşturulan oyun alanlarında incelemelerde bulunan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz bu güne kadar merkeze uzak mahallelerde 19 oyun alanının inşasının tamamlandığını belirterek; "Havza Belediyesi olarak hedefimiz yılsonuna kadar merkeze uzak mahallelerimizdeki oyun alanı sayısını 29'a yükseltmek. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Buradaki çocuklarımızda merkezdeki çocuklarımız gibi gönüllerince oyun alanlarında oyun oynama imkanına sahip oldular. Hedefimiz önümüzdeki zaman zarfında ise 81 mahallemize oyun alanları oluşturmak." Dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.