• İHSANBAŞKAN
SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 06 Nisan 2019 11:35

HAVZA BELEDİYE BAŞKANI ÖZDEMİR'DEN TEŞEKKÜR MESAJI

HAVZA BELEDİYE BAŞKANI ÖZDEMİR'DEN TEŞEKKÜR MESAJI
31 Mart Yerel Seçimlerinde Havza Belediye Başkanlığına Cumhur İttifakının adayı olarak katılan Sebahattin Özdemir mazbatasını aldıktan sonra Havzalılara ve Seçim Sürecinde emeği geçenlere teşekkür etti.

HAVZA BELEDİYE BAŞKANI ÖZDEMİR TEŞEKKÜR MESAJI YAYINLADI


31 Mart Yerel Seçimlerinde Havza Belediye Başkanlığına Cumhur İttifakının adayı olarak katılan Sebahattin Özdemir  mazbatasını aldıktan sonra Havzalılara ve Seçim Sürecinde emeği geçenlere teşekkür etti.


Özdemir yayınladığı mesajından şunları söyledi: 


TEŞEKKÜR MESAJI


Sevgili Hemşerilerim;


31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri sonucunda, Cenabı Hakkın takdiri ve siz değerli hemşerilerimin teveccühü ile 2024'e kadar ki 5 yıllık Havza Belediye Başkanlığı görevini, büyük bir onurla üstlenmiş bulunmaktayım.


17 yıllık siyasi tecrübemizi, ilçemizin hizmetine seferber edebilmek için çıktığımız bu yolda, ekibimizle birlikte gece-gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin, her şeyin en güzeline layık olan siz değerli hemşerilerimize hizmet için çalışacağımızın bilinmesini istiyorum.


Temel vaadimiz olan istihdamı artırıcı her tür faaliyetin içinde olacağımızı, bu uğurda çalmadık kapı bırakmayacağımızı, göreve geleceğimizin kesinleştiği şu saatler itibariyle bir kere daha tüm hemşerilerimizle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.


Değişen ve gelişen Havza için artık vakit, seçim sürecinde açıkladığımız projelerimizi gerçekleştirme vaktidir. Vakit Havza için hız kesmeden devam etme vaktidir.


Bizler gönül belediyeciliği ile gönüller yapmaya geliyoruz. Kapımızı çalan her hemşerimizi, taleplerini yerine getirebilsek de getiremesek de, gönlünü alarak yolcu etmek temel prensibimiz olacaktır. Hemşerilerimiz, karşılarında her zaman yüzü gülen bir belediye başkanı bulacaklardır.


Geride bıraktığımız seçim süreci vesilesiyle; başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, milletvekillerimize ve parti teşkilatlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.


Başta, Ak Parti Havza İlçe Başkanımız Kadir KAYAN, MHP Havza İlçe Başkanımız Uğur YILDIRIM ve MHP Havza Eski Belediye Başkanımız Tuncer KESKİN olmak üzere Parti Teşkilatlarımız, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ile birlikte el ele, gönül gönüle vererek bu süreçte bir ve beraber olduk. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.


Destekleriyle bize büyük bir teveccüh göstererek, bu önemli makama bizleri layık gören çok değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum.


Belediye başkanlığı seçiminde birlikte yarıştığımız diğer belediye başkan adaylarına teşekkür ediyorum.


Bugünden itibaren bize oy veren, vermeyen herkesin belediye başkanı olmaya çalışacağımın, hiç kimseye ayırım yapmadan herkese eşit mesafede hizmet edeceğimin bilinmesini istiyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.


​ Sebahattin ÖZDEMİR
AK Parti Havza Belediye Başkanı

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.