Hamza Yerlikaya'dan Yaşar Doğu'nun torunu Sinem Doğu'ya plaket

YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 17 Şubat 2017 20:03
Hamza Yerlikaya'dan Yaşar Doğu'nun torunu Sinem Doğu'ya plaket
Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu 'Asrın Güreşçisi' unvanlı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından Hamza Yerlikaya Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğu'nun torunu Sinem Doğu'ya başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim etti.
 Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu 'Asrın Güreşçisi' unvanlı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından Hamza Yerlikaya Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğu'nun torunu Sinem Doğu'ya başarılı çalışmalarından dolayı  plaket takdim etti. 


Plakettten dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden Sinem Doğu, Yaşar Doğu'nun torunu olarak şahsına takdim edilen plaketin büyük bir güreşçi olan Hamza Yerlikaya tarafından verilmesinin ayrı bir anlamı olduğunu ifade etti. 

Hamza Yerlikaya kendisiyle yapılan röportajlarda Yaşar Doğu için 'Keşke onun gibi olabilsek. Türk güreşi yakaladığı bütün başarıları Yaşar Doğu'ya borçludur. Onun izinden gidenler şampiyon olarak döndüler. Ona milletçe şükran borçluyuz" ifadelerini kullanmıştı. Hamza Yerlikaya Yaşar Doğu'nun torunu Sinem Doğu'ya ödül takdim etmekten dolayı farklı bir onur duyduğunu söyledi. 

 Yaşar Doğu'nun oğlu Prof. Dr. Gazanfer Doğu'nun kızı olan Sinem Doğu'ya takdim edilen plaket için Prof. Dr. Gazanfer Doğu "Kızımla gurur duyuyorum"  dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.