HAMİT SEVEN: 'EVDE KAL HAYATTA KAL'

SAMSUN HABER Haber Girişi : 22 Mart 2020 17:16
HAMİT SEVEN: 'EVDE KAL HAYATTA KAL'
Hamit Seven: 'Ülke ve millet olarak malum #Koronavirüsü'nden ( COVİD-19) dolayı sağlığımız açısından olağanüstü hassas bir dönemden geçiyoruz.Evde kal hayatta kal' dedi.

D E Ğ E R L İ
T Ü M D O S T V E
H E M Ş E H R İ L E R İ M E
B İ R K E Z D A H A Ö N E M L E .
. .


Hamit Seven: 'Ülke ve millet olarak malum Koronavirüsü'nden ( COVİD-19) dolayı sağlığımız açısından olağanüstü hassas bir dönemden geçiyoruz.Evde kal hayatta kal' dedi. 

 
/...
■Ülke ve millet olarak malum #Koronavirüsü'nden ( COVİD-19) dolayı sağlığımız açısından olağanüstü hassas bir dönemden geçiyoruz.

Devletimiz başta sağlık bakanlığımız olmak üzere alanları itibariyle diğer bakanlıklar ve devlet kurumları üzerine düşen sorumluluk ve görevleri en üst seviyede görevlerini yerine getirmek için gece gündüz üstün bir gayretle çalışıyorlar.


Tüm dünyayı etkisi altına alarak insan sağlığını tehdit eden bu illet salgının elbette üstesinden gelinecek ve en kısa sürede tehdit olmaktan katiyyetle çıkarılacağından kimsenin şüphesi olmamalıdır. Devletimiz görevini yaparken millet olarak bize düşen uyarı, kural ve tedbirlere özenle ve ciddiyetle riayet ederek, hem kendi sağlığımız, hem sevdiklerimizin ve insanlarımızın sağlığı için, kamusal işleyişe yardımcı olmaktır.


Bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatmak, öncelikle kendi sağlığımıza dikkat etmekten geçtiğini unutmayalım.


Biliyoruz ki, Evde kalmak, temizliğe önem vermek, sosyal mesafeyi korumak bunların başında geliyor.


Buna bağlı olarak;
Tokalaşmamalı, öpüşmemeli, yaklaşılmamalı, sarılmamalı, hasta kişilerle bir arada bulunmamalı, ortak kullanımlı kapı kolu, elektrik ve asansör butonu, toplu taşımalarda ki tutaçlara temas edilmemelidir.


Tek kullanımlık mendil, hasta olanlarımız da mutlaka ağız burun maskesi kullanmalıdır.


Ortak kullanımlı iş araçların temiz olduğundan emin olunmalı, önlem alınıp silerek kullanılmalıdır.


Kısacası;
Panik yapmadan, suya sabuna dokunup, sık sık elller yıkanmalı, kolonya kullanılmalı ve hasta olmamaya çalışılmalıdır.


Tüm bu ve benzeri alınan karar ve tedbirlere uyulduğunda ülkemiz ve milletimiz bu hassas dönemi de, mutlaka ve mutlaka en az zararla atlatacaktır.


#Cumhurbaşkanımızın ifadeleriyle;
"Hiçbir virüs, Türkiye’den, Türk Milletinin birliğinden, beraberliğinden, kardeşliğinden, aldığımız ve alacağımız tedbirlerden daha büyük değildir."


■DUYARLILIKLARINDAN DOLAYI
TÜM DOST VE HEMŞEHRİLERİME
TEŞEKKÜR EDİYORUM


Bu süreçte, konu ile ilgili bilgilenmek, moral ve motivasyon anlamında, dertleşmek, düşünce ve yorumlarını paylaşmanın yanısıra bilgi almak amacıyla, şahsıma, telefon ve mesaj yoluyla ulaşan, tüm değerli dost ve hemşehrilerime evvela duyarlılıklarından dolayı tekrar teşekkürlerimi iletiyor, bir kez daha gerek telefonda, gerekse mesajlarda ifade ettiğimiz hususlara dikkat etmeleri dileğiyle selam ve sevgilerimi sunuyorum..


#HamitSEVEN
▪▪▪

■"KORONAVİRÜS,
ALACAĞIMIZ TEDBİRLERDEN
DAHA GÜÇLÜ DEĞİLDİR...!"

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.