HAMİT SEVEN'DEN BASIN ÇALIŞTAYINA TEŞEKKÜR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 12 Mart 2019 10:07
HAMİT SEVEN'DEN BASIN ÇALIŞTAYINA TEŞEKKÜR
Bu yıl Ünye'de 3. sü gerçekleşen ve 100'e yakın Radyo Televizyon ve Gazete Sahibi-Yayın Yönetmeni ve Medya Temsilcilerinin katıldığı 3. Anadolu Medya Çalıştayı başarıyla sona erdi.
 Bu yıl Ünye'de 3. sü gerçekleşen ve 100'e yakın Radyo Televizyon ve Gazete Sahibi-Yayın Yönetmeni  ve Medya Temsilcilerinin katıldığı 3. Anadolu Medya Çalıştayı başarıyla sona erdi.

Çalıştaya katılan Hamit Seven bir teşekkür mesajı yayınladı. 

Seven Mesajında şunları söyledi: 

"TİMEF, Türkiye İnternet Medyası Federasyonu Başkanı Şakir GÜREL Bey'in başkanlığında, 9-10 Mart 2019 tarihleri arasında Ordu/Ünye'de gerçekleştirilen 3.ANADOLU BASIN ÇALIŞTAYI'nda, gösterdikleri yakın ilgi ve alakalarından ve çalıştay vesilesiyle Türkiyenin bir çok ilinden katılan medya sahibi ve temsilcisi güzide dostlarla biraraya gelmemizi sağlamalarından dolayı, başta değerli abim, dostum Şakir Gürel Bey'e, TIMEF Genel Koordinatörü Sultan Tapdık Hanım'a, Selim Gürel ve Turgut Dağdeviren kardeşlerime, engin bir yürekle bizleri ilçelerinde ağırlayan başta güç birligi proje paydaşları müteakiben Ünye gazeteciler cemiyeti ve derneklerine, gazete, radyo, tv ve internet medya temsilcilerine teşekkür ediyorum. 

Anadolu medyasının içinde bulunduğu sorunlarının çözümlerine yönelik samimi görüş ve önerilerin titizlik ve cesaretle ele alınarak müzakere edildiği Çalıştay'ın Anadolu Medyası adına hayırlara vesile olmasını diliyorum..
Bu vesileyle, bir gerçeği de buradan ifade etmeyi bir borç bilerek; yıllarını bu mesleğe vermiş zorluklar ve fedakarlıklar içinde anadolu basınının maddi manevi bir adım daha ileriye gitmesi adına siyaset, bürokrasi ve sivil kapıları yorulmadan aşındırmış ve azimle aşındırmaya devam eden değerli dostum abim Şakir Gürel gibi bir enerjinin varolmasını anadolu basını için bir şans olarak görüyorum. Bu anlamda ortaya koyduğu irade ve çalışmalarının tanığı olarak bunu hassaten dile getirmek istedim. Şahsım adına kendisine gayret ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, her fırsatta ve her zaman bir kardeşi ve dostu olarak yanında olduğumu ve olacağımı ifade etmek isterim. Sevgi ve Saygıyla."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.