HAMİT SEVEN BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 09 Kasım 2018 21:02
HAMİT SEVEN BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU
AK Parti Kavak Belediye Başkan Aday Adayı Hamit Seven Basın ile bir araya geldi!

AK Parti Kavak Belediye Başkan Aday Adayı Hamit Seven Basın ile bir araya geldi!


AK Parti Kavak Belediye Başkan Aday Adayı Hamit Seven aday adaylığını açıklamadan önce kahvaltılı basın toplantısı düzenleyerek basın mensuplarıyla bir araya geldi.


Seven kahvaltının ardından yaptığı konuşmasında gönül belediyeciliği vurgusu yaparak, Yerel yönetimlerinde 2019’da çok daha başarılı çıkılması gerektiğini belirterek, “Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi bu seçimleri Gönül Belediyeciliği adını koyduk.


Gönül Belediyeciliği şu anlama geliyor, çok güzel yolar, çok iyi alt yapmış alabilirsiniz ama Belediye başkanı vatandaşın dükkânına girip bir çay içmiyorsa hizmetlerin hiçbir anlamı kalmıyor.


Vatandaş Seçimden seçime mi belediye başkanı veya milletvekili beni ziyaret edecek’ diyor.


Ben her zaman şuna inanmışımdır, bizi yücelten tevazuumuz olmuştur. Eğer biz bunu kaybetmişsek açık ve net puan kaybına neden olmuştur. En güçlü olduğumuz yerlerde ciddi bir puan kaybı olmuşsa bunu kendi nefsimize soracağız.


Çok iyi hizmetler yapmış olabiliriz ama yeterli değildir. Yeterli olan o gönüllere girebilmektir.


Gönüllere girmiyor da vatandaşına eğer tepeden bakıyorsak, kusura bakmayın o zaman millet size bir oy verir iki oy verir ondan sonra kenara koyar” diye konuştu.


Samsun'da bir kafede medya mensupları ile bir araya gelen AK Parti Kavak Belediye Başkanı Aday Adayı Hamit Seven, 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçiminde Kavak İlçesi için AK Parti'den Belediye Başkanlığı'na aday adayı olduğunu belirtti.

Hamit Seven, "Kavak ölçeğindeki bir ilçenin sorunlarını çözebilecek iradenin orada hâkim olması lazım. Önemli olan yaptığımız köprüler değil, vatandaşın gönlünde köprü kurabilmektir" dedi.


2023 HEDEFLERİMİZ VAR 


AK Partili Seven, "Geleceğin Kavak'ını hazırlamak adına önemli projeler, düşüncelerimiz var. Eğer Kavak için 50-100 yılın planını yapamazsak, diğer ilçelerimizle aynı kaderi paylaşırız. 2023 hedefi için bu seçimleri almalıyız. Cumhurbaşkanımızın rişaret ettiği gönül belediyeciliğini ortaya koyacağız. Gönül belediyeciliği olmazsa yollar asfalt olsa bile hiçbir anlama gelmez. Yan yana yürüyemezsiniz. 16 yılda 50 yılda yapılamayanı yapmış bir iktidarın mensupları olarak insanımızın gönlüne gönül köprüleri kurmamız  lazım" diye konuştu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.