HAMAMAYAĞINDAKİ HİLAS TERMAL OTEL ŞİFA DAĞITIYOR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 03 Ağustos 2018 01:53
HAMAMAYAĞINDAKİ HİLAS TERMAL OTEL ŞİFA DAĞITIYOR
Samsun Ladik Hamamayağı bölgesinde hizmet veren Hilas Termal Otel müşterilerini tarihin tozlu sayfaları modern mimarinin konforuyla buluşturuyor.

LADİK HAMAMAYAĞINDAKİ TERMAL OTEL ŞİFA DAĞITIYOR 


Samsun Ladik Hamamayağı bölgesinde hizmet veren Hilas Termal Otel müşterilerini tarihin tozlu sayfaları modern mimarinin konforuyla buluşturuyor. 


Yüzyıllar boyu bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış, Evliya Çelebi’nin Seyahatname ’sine konu olmuş ve kırmızı duman tüten bacılarından dolayı Kırmızı Şehir olarak bilenen Ladik’de, günlük hayatın koşturmacasından uzaklaşarak, masalsı bir dünyanın kapılarını aralayabilir, huzur dolu bir tatilin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.


Mitolojide su perisi anlamına gelen ve nehirde peri kızlarıyla birlikte hayatını sürdüren mitolojik bir kahramandan adını alan Hilas, suyun tüm mucizelerini sizlerle buluşturuyor. Güzellik suyu olarak adlandırılan bu termal su, hastalıklara şifa oluyor, vücudunuzu dinlendiriyor ve yenilenmenizi sağlıyor. 


Otelde yer alan kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı tahsis edilmiş olan saunalar, havuzlar, spa, buhar odaları ve hamam bulunuyor. Sabit 38 derece olan termal su, tüm bu konforla birleşiyor ve sizlere unutamayacağınız bir keyif sunuyor. 


Ayrıca 60 odalı otelin her bir odasında, lobi katında bulunan özel banyolarda ve bu banyoların içinde yer alan ufak termal havuzlarda da güzellik suyunun şifası sizlerle buluşmaya devam ediyor. Terasında sauna ve sıcak küvet bulunan süit odaları ise özel tasarımları ve kaliteli dokunuşlarıyla, aradığınız rahatlıkla buluşmanızı sağlıyor.


Tüm bunların yanı sıra, açık büfe restoranında, leziz yemeklerin tadına varabilir, hemen önünde bulunan terasta şömine keyfi yaparken, özenle hazırlanan kütüphaneden de dilediğiniz gibi faydalanabiliyorsunuz. 


Günün her anında tüm sıkıntılarınızı geride bırakarak, kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırabilir, güzel anılar biriktirebilirsiniz.


Eşsiz lokasyonu ile Hilas Hamamayağı Termal Otel, Merzifon ve Amasya Havaalanlarına sadece 45 dakika mesafede olup, dünyanın her yerinden misafirleri için mükemmel bir rahatlık sağlıyor. 


Aynı zamanda Akdağ Kayak Merkezi’ne olan yakınlığı ile de tatil keyfinizi, kayak zevkinizle birleştirebileceğiniz muazzam bir fırsat sunuyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.