• İHSANBAŞKAN

GÜL'E SALDIRANLARIN SAMİMİYETLERİ TARTIŞILIR

SİYASET Haber Girişi : 30 Ağustos 2014 16:07
GÜL'E SALDIRANLARIN SAMİMİYETLERİ TARTIŞILIR
GÜL'E HAKSIZCA SALDIRANLAR NE KADAR SAMİMİLER? ERDOĞAN: YAPMAYIN ETMEYİN ARANIZA FİTNE SOKMAYIN FİTNE GİRMESİNE MÜSAADE ETMEYİN DEMESİNE RAĞMEN...
GÜL'E HAKARETE VARACAK DERECEDE SAYGI SINIRLARINI AŞARAK SALDIRANLAR NE KADAR SAMİMİLER? 
ERDOĞAN ŞİDDETLE UYARMIŞTI!

ERDOĞAN: YAPMAYIN ETMEYİN ARANIZA FİTNE SOKMAYIN FİTNE GİRMESİNE MÜSAADE ETMEYİN DEMESİNE RAĞMEN...

ERDOĞAN VE GÜL BİRBİRLERİ HAKKINDA'KARDEŞİM' İFADESİNİ KULLANIRKEN BU SÖZLERE RAĞMEN ABDULLAH GÜLE SALDIRAN AK PARTİ MENSUPLARI NE YAPMAK İSTİYOR?

GÜL VE ERDOĞANIN BİRBİRLERİNE HİTAP ŞEKLİ...

ALINTILAR:
GÜL VE ERDOĞAN KIRK YILLIK DAVA ARKADAŞI
1-Gül, "Türk halkı tarafından Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan, değerli kardeşimle, 40 yılı aşan bir dava arkadaşlığımız, dostluğumuz ve beraber çalışma mesaimiz var. 40 yıl, yarım asra yaklaşmış demek. 40 yılı aşan dediğime göre, yarım asra yakın bir beraberliğimiz var. Dolayısıyla böyle bir arkadaşıma devrediyorum" diye konuştu.

PARTİYİ BİRLİKTE KURDULAR
BİRLİKTE ÇİLE ÇEKTİLER

2-"Son 14 yıl boyunca ise önce partimizi beraber kurduk, sonra da Türkiye'nin yönetiminde değişik pozisyonlarda beraber çalıştık. Gururla söylemeliyim ki bu 12 yıl, cumhuriyet tarihimizin en parlak dönemleri arasında yer aldı. Birlikte tarihi, ekonomik, siyasi, sosyal reformlara, dönüşümlere imza attık. Ülkemizde demokrasinin derinleşmesini, istikrarın sağlanmasını ve refahın artmasını bir kısmı bugün aramızda bulunan değerli arkadaşlarımızla hep beraber yaptık. Bölge ve dünya barışına, küresel sorunların çözümüne elbirliği içinde katkıda bulunmaya çalıştık. Sayın Cumhurbaşkanı, değerli kardeşim Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'nin bu yolda daha ileri mesafeler kat edeceğine inancım tamdır. Dolayısıyla bu sefer de görevimi devrederken müsterihim. Tıpkı 10 yıl önce, 11 yıl önce Başbakanlık görevini devrettiğim gibi."

Erdoğan liderliğindeki güçlü ve istikrarlı bir Türkiye'nin, dünyanın ve bölgenin istikrara ve huzura kavuşmasına büyük katkı sağlayacağına inandığını dile getiren Gül, Türkiye'nin her zamankinden daha güçlü, itibarlı ve müreffeh olmasına, ülkenin kendi çıkarları kadar bölgenin çıkarları ve istikrarı için de büyük ihtiyaç bulunduğunu vurguladı.

Gül, "Bu vesileyle ülkemin, aziz Türk milletimin ve insanlığın daha iyi bir geleceğine olan inancımı bir kez daha tekrarlamak istiyorum" değerlendirmesinde bulundu.

BERABER YÜRÜDÜK BU YILLARDA ŞARKISINI BİRLİKTE SÖYLEDİLER  

KİMSE YOKKEN ONLAR VARDI

3-Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile bir şarkıları olduğunu vurgulayarak, "Beraber yürüdük biz bu yollarda'. Biz bu yollarda yağmur demeden, kar, kış demeden beraber yürüdük. İnşallah şimdi de yeni Türkiye'nin inşası ve ihyası yolunda yine bir, beraber bu yolda yürüyeceğiz. Allah yolumuzu açık etsin, Allah yar ve yardımcımız olsun, Allah utandırmasın" ifadelerini kullandı.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.