• İHSANBAŞKAN

Görüş alışverişinde bulundular

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 17 Aralık 2014 18:56
Görüş alışverişinde bulundular
Canik Belediye Başkanı Osman Genç; Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i makamında ziyaret etti.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç; Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i makamında ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret için Havza'da bulunan Canik Belediye Başkanı Osman Genç; Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i makamında ziyaret etti.

İkiz ve Genç bir süre ilçelerde yürütülen belediye hizmetleri hakkında görüş alışverişinde buldular.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç Havzanın termal kaynakları ile Samsun için önemli bir ilçe olduğuna değinerek; "Havza gerçekten konumu ve Ulusal Kurtuluş Savaşında üstlendiği görevi  ile çok önemli bir ilçe. Bunların yanı sıra termal kaynakları ile de Samsun turizminde ve tanıtımında önemli bir yere sahip ilçemiz. Havza Sayın Başkanımın çalışmaları ile belediyecilik alanında bölgede örnek gösterilen bir ilçe haline geldi." dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Genç'e ziyaretinden ötürü teşekkür ederek; " Yapmış olduğumuz görüş alışverişleri ile halkımıza daha kaliteli hizmeti nasıl ulaştırırız bunun gayret içerisindeyiz. Başarı çalışmaları ve hayata geçirdiği projeleri ile adından söz ettiren Sayın Başkanımın yapmış olduğumuz görüş alışverişi bizler için önemli." dedi.

Etiketler : Canik Havza
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.