• İHSANBAŞKAN

GENÇ MEMUR-SEN BAŞKANI YENİMAHALLEDEN ADAY

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 20 Kasım 2018 16:02
GENÇ MEMUR-SEN BAŞKANI YENİMAHALLEDEN ADAY
AK Parti’den Yenimahalle Belediye Başkanlığı için aday adayı olan ve resmi başvurusunu yapan Eyüp Beyhan, evraklarını AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Süleyman Alper İnceöz’e teslim etti.

AK Parti’den Yenimahalle Belediye Başkanlığı için aday adayı olan ve resmi başvurusunu yapan Eyüp Beyhan, evraklarını AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Süleyman Alper İnceöz’e teslim etti.


“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” prensibiyle hareket ettiklerini belirten Beyhan, şunları kaydetti: “Milletimizin huzur ve refahının artması, her şeyin millet odaklı olması en önemli yol haritalarımız, bu noktadan hareketle çalışmalarımızı sürdürüyoruz bundan sonra da sürdüreceğiz. Üzerimize düşen ne varsa o gayreti göstereceğimize kimsenin şüphesi olmasın. Sıkılmadık el, girilmedik kapı bırakmayacağız. Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki bu davaya artı değer katmak adına gayret etmemiz gerekiyor. Biz bu gayreti en üst seviyede göstereceğiz.”


Adım Adım Yenimahalle


Ülkemiz ve gençlik adına yaptığımız çalışmalarımızla devletimize ve milletimize bir nebze faydamız olduysa ne mutu bizlere diye konuşan Eyüp Beyhan, “Bugüne geldiğimizde de geçmiş çalışmalarımızın deneyimi ile “yeni bir ufka yelken açmanın zamanıdır” diye düşünerek sizlerin önüne çıktım… Çünkü önümüzde yeni bir dönem başlıyor. 31 Mart yerel seçimleriyle oluşacak yeni dönem ülkemiz için hayırlı olur inşallah. Özelde Yenimahalle, genelde ülkemize hizmet etme onurunu taşımak istiyorum. Yenimahalle’nin 55 mahallesinde örgütlü olan Yenimahalle Kent Platformunun başkanlığını yapmaktayım. #AdımAdımYenimahalle çalışmamız kapsamında bütün mahallelerimize, esnaflarımıza, hemşeri derneklerimize, sendika ve meslek odalarına, birçok taksi duraklarını ziyaret edip ilçemizin sorunlarını ve çözüm yollarını konuştuk. Mahallelerimizin bütün sorunlarını biliyoruz. Daha iyi yaşanılabilir bir Yenimahalle için modern ve model projelerle ilçemizi dünya kentleri arasında örnek bir ilçe yapmaya kararlıyız. Ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Üreteceğiz ve başaracağız


AK Parti’nin kuruluşundan bugüne aktif görevlerde bulunduğunu belirten Eyüp Beyhan, “AK Parti gençlik kolları kuruluşundan çalışmaya başlayıp genel merkezin birçok kademesinde, mutfak kısmında aktif görevler aldım. Aynı zamanda ülkemizin önemli sivil toplum kuruluşlarından görevlerim oldu. Hem parti teşkilat tecrübem hem de sivil toplum ve bürokrasi tecrübemi ilçemize hizmet ederek sürdürmek istiyorum. Bu kutlu yolculukta her daim Yenimahalleli hemşerilerimle birlikte yol almak istiyorum. Gönül belediyeciliği şiarıyla 7’den 70’e bütün gönülleri fethetme seferine Bismillah diyoruz. Sefer bizden zafer Allah’tandır diyoruz. Yenimahalle halkımızı AK belediyecilik hizmetleri ile buluşturmaya kararlıyız. Biz bu yola ben değil biz demesini bilen, genç, dinamik ve idealist bir ruhla #AdımAdımYenimahalle diyerek yürüyoruz. Çok çalışarak, Yenimahalle’yi AK'layacağımıza söz veriyoruz. Üreteceğiz ve başaracağız.”


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.