GECEDE İKİ ÖDÜL BİRDEN ALAN TEK İLÇE KAVAK OLDU

SAMSUN HABER Haber Girişi : 20 Kasım 2017 08:41
GECEDE İKİ ÖDÜL BİRDEN ALAN TEK İLÇE KAVAK OLDU
Anemon otelde düzenlenen programda birçok farklı dalda ödüller verildi. Birçok konuğun katıldığı programda Kavak ilçesi iki ödül birden alarak geceye damgasını vurdu.
GECENİN İKİ ÖDÜLÜNÜ BİRDEN ALAN TEK İLÇE KAVAK OLDU 

Kavak'a 2 Ödül Birden


İnternet Medya Grubu (İMG) Medya Ödülleri töreninde Kavak iki ödül birden aldı.

Anemon otelde düzenlenen programda birçok farklı dalda ödüller verildi. Birçok konuğun katıldığı programda Kavak ilçesi iki ödül birden alarak geceye damgasını vurdu. Kavak'a kazandırmış olduğu Kampüs Cezaevi projesi ile yılın proje ödülünü Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu aldı. Yılın sporcusu ödülünü ise taekwondo'da Avrupa Şampiyonu olan Kavaklı Cemil Tarık Altıngöz aldı.

21 farklı dalda ödülün verildiği gecede iki ödül birden alan Kavaklı vatandaşlar büyük sevinç yaşarken konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu şunları söyledi; "Türk Tankı olarak tüm Dünyaya adını duyuran efsane güreşçimiz Yaşar Doğu'nun memleketi olan Kavak'tan yılın sporcusunun çıkması bizleri mutlu etti. Tabi ki bir ekip çalışması olarak büyük emekler sonucu ilçemize kazandırdığımız Kampüs Cezaevi projesinin de yılın projesi olarak ödüle layık görülmesi de bizleri ayrıca mutlu etti" ifadelerinde bulundu.

Her yıl düzenlenen İnternet Medya Grubu (İMG) Medya Ödül töreninde her yıl farklı bir kulvarda birincilik ödülü alan Kavak Samsun'da en çok yatırım alan ilçe olarak biliniyor. Büyük emek ve gayretlerle ilçeyi modern vizyona kavuşturmayı hedefleyen Başkan Sarıcaoğlu şunları söyledi; "Böylesine muhteşem bir geceyi hazırlayan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kusursuz bir program oldu. Bizler bu göreve gelirken büyük vaatler ile geliyoruz fakat bazen vaatlerin tıpkı bizde olduğu gibi ilçeye yeterli gelmeyeceğinin farkına göreve geldikten sonra varıyoruz. Ve vaatlerimizin üstüne çok daha fazlasını koyarak yolumuza devam ediyoruz. Bu süreçte gerek ailemizi gerek dostlarımızı unutup görev aşkı ile çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Kavak'a çok daha fazlasını yapmak ve Kavak'ı çok daha iyi noktalara getirebilmek için çalışmalarımız her zamankinden çok daha fazlasıyla artarak devam edecek. Her zaman dediğimiz gibi durmak yok çalışmaya devam" dedi.

">
Etiketler : ÖDÜL KAVAK
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.