FUAT İNAN ESERİNİN KLİBİNİ SAMSUN'DA ÇEKTİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 12 Temmuz 2019 21:18
FUAT İNAN ESERİNİN KLİBİNİ SAMSUN'DA ÇEKTİ
Bestekar ve ses sanatçısı Fuat İnan Atatürk için bestelediği şarkının klibini Samsun'da çekti. Kurtuluş iskelesinde çektiği klipte Samsunlu yazar ve şairler rol aldı.

FUAT İNAN ESERİNİN KLİBİNİ SAMSUN'DA ÇEKTİ


Bestekar ve ses sanatçısı Fuat İnan Atatürk için bestelediği şarkının klibini Samsun'da çekti. Kurtuluş iskelesi, Bandırma Vapuru ve Atatürk Anıtında çektiği klipte Samsunlu yazar ve şairlerde rol aldı.


Özellikle  Atatürk için yaptığı besteler ve seslendirdiği şarkılarla tanınan sanatçı bugüne kadar Bir Gün Beni Anacak Yüreğin ve Atatürk’çe Şarkılar isimli albümleri hazırladı. 

Seslendirdiği parçalar arasında; Atatürk Bakışlı Yarim, Atatürk’tür Asil Şanı, Milyonların Sevdası, Öyle Bir Git ki Benden, Başkumandan, Senle Geçti, Kendimle Başım Belada, 78. Yıl Özlemi, Kardeşlik narası, Bir On Kasım Sabahında, Geri Dönsen Neye Yarar, Sevebilseydin, Sevmiyorum Seni Artık, Çanakkale ve Yüzyılda Bir Gelen Adam gibi eserler bulunmaktadır.


Hatay- İskenderun Arsuz İlçesinde dünyaya gelen İnan yaşantısını memleketi İskenderun’da sürdürmektedir.

Etiketler : FUAT İNAN
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.