Fırsatçı medya ne yapmak istiyor?

GÜNDEM Haber Girişi : 27 Nisan 2016 16:46
Fırsatçı medya ne yapmak istiyor?
Diyarbakırda askeri bir aracın kaza sonucu kadına çarpması ve kadının hayatını yitirmesi karşısında yapılan haberin içeriği şaşırttı. DHA tarafından geçilen haberde Diyarbakırlıların askere ve polise taş ve sopa ile saldırdığı Diyarbakır'ın karıştığı
Diyarbakırda askeri bir aracın kaza sonucu kadına çarpması ve kadının hayatını yitirmesi karşısında yapılan haberin içeriği şaşırttı. DHA tarafından geçilen haberde Diyarbakırlıların askere ve polise taş ve sopa ile saldırdığı Diyarbakır'ın karıştığı yazıldı. 
Bu satırlar bazı soruları da birlikte akla getiriyor?


Halkın asker ve polise saldırması birilerinin ekmeğine yağ mı sürüyor.


Bunlar halkın polise ve askere taşla sopayla saldırmasından mı besleniyorlar?


Askere polise saldıran halkın kışkırtılması anlamını taşımıyor mu?


Diyarbakırlıların PKK militanlarına vatan hainlerine olan öfkesini niçin yazmıyorlar?


PKK ve teröristlerin Diyarbakır halkına yaptıkları zulmü neden gizliyorlar?

Askeri bir aracın kazara çarptığı kadın haberi ile neleri kaşımaya kışkırtmaya çalışıyorlar?

Yazıklar olsun böyle kasıtlı haber yapan medyaya
Fırsat buldukları yerde kinlerini kusuyorlar

DİYARBAKIR'I KİMLER KARIŞTIRIYOR

DHA haberi böyle verdi...

Kaza, Diyarbakır'ın merkez Yenişehir İlçesi Gevran Caddesi üzerinde bugün saat 13.15 sıralarında meydana geldi. Askeri zırhlı araç cadde üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına çarptı. Aracın altında kalan kadın, öldü.

Kadının ölümü üzerine toplanan bir grup kazaya tepki gösterdi. Öfkeli kalabalık, kazaya karışan araca taş ve sopalarla saldırdı. Gerginlik üzerine bölgeye çok sayıda özel harekat polisi sevk edilerek, kalabalık sakinleştirilmeye çalışıldı. Öfkeli kalabalığın taş ve sopalı saldırısı üzerine polis ekipleri plastik mermi, gaz bombası ve basınçlı suyla müdahale etti. Olaylar süre devam etti.

Kazanın meydana geldiği cadde polis ekipleri tarafından araç trafiğine kapatılırken, henüz kimliği belirlenemeyen kadının cesedi olay yerinden ambulansla alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

Diyarbakır'da askeri zırhlı aracın bir kadına çarparak ölümüne neden olması, olayların çıkmasına neden oldu. Öfkeli kalabalık, askeri araca taş ve sopalarla saldırdı..MYNET HABER

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.