• İHSANBAŞKAN

FETÖ/PDY ile mücadelede başımızı, gövdemizi ortaya koyduk

SAMSUN HABER Haber Girişi : 14 Eylül 2016 23:17
FETÖ/PDY ile mücadelede başımızı, gövdemizi ortaya koyduk
Osman Genç: Vatan düşmanlarıyla 2014'ten beri mücadele ediyoruz.Sesimiz vatan ve millet düşmanlarına karşı gür çıkıyor
CANİK BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GENÇ ER MEYDANINDAN SESLENDİ

Vatan düşmanlarıyla 2014'ten beri mücadele ediyoruz

Sesimiz vatan ve millet düşmanlarına karşı gür çıkıyor

Tuzaklı Mahallesi'nde asırlık Bayram Güreşlerine katılan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Halkımızın birlik ve beraberliğini kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz. Sesimiz vatan ve millet düşmanlarına karşı bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gür çıkmaya devam edecek. Bu şehirde bunu 2014'ten beri seslendiren tek siyasetçiyim, 15 Temmuz'dan sonra konuşan biri değilim" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Tuzaklı Mahallesi'nde asırlardır her Kurban Bayramı'nda düzenlenen geleneksel güreş şenliğine katıldı. Burada davul zurnalarla karşılanan ve yoğun ilgi gören Başkan genç, önce güreş alanındaki vatandaşları selamladı, ardından güreşçilere başarı diledi. AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç, Tuzaklı Mahallesi Muhtarı Alaattin Körnaz ile birlikte çevre mahalle muhtarları ve vatandaşların katıldığı şenlikte vatandaşların bayramını kutlayan Başkan Genç, milletin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik çalışan bütün hain yapılarla mücadele etmeyi sürdüreceklerini söyledi.

 

'BAŞIMIZI, GÖVDEMİZİ ORTAYA KOYDUK'

Normal belediyecilik hizmetlerinin yanısıra halkın birlik ve beraberliğini pekiştirecek çalışmalar da yaptıklarını ifade eden Başkan genç, "Her kim ki bu aziz milletin birlik ve beraberliğini bozmaya kalkışırsa karşısında bizi ve milletimizi bulur. 15 Temmuz gecesi bu vatana ve millete kasteden FETÖ/PDY terör örgütüyle 2014 yılı başından beri devam eden mücadelemiz bunun içindir. Bu millete ve vatana karşı, görevlerimiz arasında yazmayan, ancak ruhumuza, benliğimize işlemiş borcumuz, sorumluluklarımız var. Belediye olarak bizim görevimiz sadece yol, kaldırım yapmak değildir. Yol, kaldırım, bina yapıp, kenara çekilerek olayları uzaktan izleyemeyiz. Biz FETÖ/PDY ile mücadelede başımızı, gövdemizi ortaya koyduk. Bundan sonra da bu hain şebekeye sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi.

'15 TEMMUZ'DAN SONRA KONUŞAN BİRİ DEĞİLİM'

Türk halkının 15 Temmuz gecesinde, 1915 yılında "Çanakkale geçilemez" diyen ecdadın torunları olarak "Türkiye geçilemez" dediğini belirten Başkan Genç, "Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Bunun farkında olmak zorundayız. 15 Temmuz gecesinde hangi partiden olursa olsun her görüşten insan 'mesele vatansa gerisi teferruattır' diyerek, bu alçaklara karşı dik duruş göstermiş, milletin, vatanın parçalanmasını önlemiştir. Görüşümüz, fikrimiz ne olursa olsun vatan savunmasını birlikte yapacağız, bir ve diri olacağız. Bu Gülenizm dinidir. İslam'ın dışında yeni bir din icat etmiştir bunlar. Kanımızdan, canımızdan da olsa bunlarla ilişkisi olanları hukukun önüne getirmek zorundayız. 2014 yılının başından itibaren bu yapının ne kadar alçak olduğunu anlattık. Bu şehirde bunu 2014'ten beri seslendiren tek siyasetçiyim, 15 Temmuz'dan sonra konuşan biri değilim. Bu şehirde hepimiz açıkgöz olmak, dik durmak zorundayız" diye konuştu.

BİRLİK-BERABERLİK TABLOSU

Konuşmasında Tuzaklı Mahallesi'nde, asırlardır her bayramda düzenlenen güreş etkinliklerinde birlik, beraberlik ve kardeşlik örneği sergilendiğine vurgu yapan Başkan Osman Genç, "Her bayram Tuzaklı'da oluşan tablonun kendilerini onurlandırdığını ve mutlu ettiğini de dile getiren Başkan Genç, "Çünkü bayramlar, birlik ve beraberlik demektir. Yüzlerce yıllık bu geleneği devam ettiren, birlik ve beraberlik içerisinde bayram kutlayan başta Tuzaklı Mahallesi olmak üzere tüm mahallelerimizi kutluyorum. Bu etkinlikler bizim kardeşliğimizi pekiştiriyor. Burada çocuklarımızın ilgisi beni çok mutlu ediyor. Çocuk ve gençlerimizin bu alanlarda güreşerek ata sporumuzu geleceğe taşımalarının öneminin farkında olarak bu tür etkinlikleri destekliyoruz. " dedi.

BAŞKAN GENÇ'E PLAKET

Mahalle Muhtarı Alaattin Körnaz da, Tuzaklı Mahallesi olarak asırlık bir geleneği yaşattıklarını ve ata sporu geleceğe taşımayı amaçladıklarını söyledi. Konuşmaların Mahalle Muhtarı Alaattin Körnaz tarafından, mahallelerine yaptığı katkılardan dolayı Başkan Osman Genç'e plaket verdi. Etkinlik sırasında çocukların ilgisiyle de karşılaşan Başkan Genç, vatandaşlarla sohbet edip, onları dinledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.