FATİH MAHALLESİ HİZMET FATİHİNİ AĞIRLADI

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 12 Eylül 2012 20:48
FATİH MAHALLESİ HİZMET FATİHİNİ AĞIRLADI
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 2012 yılında 37 milyon TL' lik yol yatırım bütçesi ile İlkadım'ı hizmetle buluşturduklarını söyledi. Belediye Başkanı Necattin Demirtaş Fatih Mahallesi'nde
İ lkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 2012 yılında 37 milyon TL' lik yol yatırım bütçesi ile İlkadım'ı hizmetle buluşturduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Necattin Demirtaş Fatih Mahallesi'nde yapılan asfalt ve parke taş döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında yetkililerden teknik bilgi alan Başkan Necattin Demirtaş, yapılan hizmetlerin olumlu yansımalarını aldıklarını, vatandaş-belediye dayanışmasının en güzel örneklerini yaşadıklarını belirti. Cenk, Katip Çelebi, Coşkunsu, Muhtar Paşa ve Seyit Gazi sokakta asfalt ve parke taş döşeme çalışmalarını bizzat yerinde takip eden Başkan Demirtaş, Fatih Mahallesi'nde 3 bin 500 metrekare parke taş ve 1500 ton asfalt dökeceklerini ifade etti. İlkadım'ın cadde ve sokaklarını her geçen gün daha da güzel bir görünüme kavuşturduklarını anlatan Başkan Demirtaş, "İhtiyaç bulunan bölgelerde kaldırım, baskı beton, kilitli parke taş, asfalt ve yama çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Hedefimiz altyapı sorunu olmayan, modern, çağdaş bir İlkadım inşa etmektir." dedi.

Asfalt ve parke taş döşeme çalışmalarında çok büyük işlere imza attıklarının altını çizen Başkan Necattin Demirtaş, "2012 yılında İlkadım ilçemizin cadde ve sokakları adeta şantiye döndü. Hizmetlerimiz gözle görülür bir seviyede. Bu yıl özellikle yol ve kaldırım çalışmalarına ivme kazandırdık. 120 cadde ve sokağımıza aynı anda eş zamanlı olarak hizmet götürdük. Götürmeye de devam ediyoruz. Bu yıl itibariyle çok programlı bir şekilde cadde ve sokaklara girerek büyük bir çalışma içersinde olduk." diye konuştu.

Daha sonra İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Başkan Yardımcısı Ahmet Seven, Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç, Fen İşleri Müdürü Cemil İçel, Fatih Mahallesi Muhtarı Yaşar Keklik ile birlikte çalışma yapılan sokakları gezdi. Gezinin ardından Başkan Demirtaş, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.