Fatih Erbakan Milletvekili adayı olursam SP'den destek beklerim

SİYASET Haber Girişi : 24 Ocak 2015 22:02
Fatih Erbakan Milletvekili adayı olursam SP'den destek beklerim
SP'nin eski genel başkanlarından merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu ve Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ' Kocaeli Buluşması' kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait İzmit Antikkapı Restoran'da sivil toplum temsil

İzmit'te Erbakan Vakfı'nın düzenlediği ' Kocaeli Buluşması' etkinliğine katılan Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih erbakan, milletvekilliği adaylığı konusunda net bir karar vermediğini söyledi.

"MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIĞI KONUSUNDA BİRÇOK İLDEN TEKLİF VAR"

SP'nin eski genel başkanlarından merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu ve Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ' Kocaeli Buluşması' kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait İzmit Antikkapı Restoran'da sivil toplum temsilcileri ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bir çok ilden milletvekilliği olması yönünde istekler olduğunu söyleyen Fatih Erbakan, "Bağımsız aday olursak Sadet Partisi'nin bizi desteklemesini isteriz. Kocaeli ve İstanbul illerinden yoğun bir şekilde milletvekilli adayı olmam isteniyor. Aynı zamanda da konya'daki kardeşlerimiz de istiyor. Kocaeli ili de Konya kadar önemli yerler. Nereden olursak olalım milletimiz ve bizler için hayırlı bir karar olur " dedi.

" 17 ARALIK OPERASYONU İLE İLGİLİ GENELLEME YAPMAK YANLIŞ OLUR"

Bir basın mensubunun Türkiye'yi sarsan 17 Aralık operasyonuyla ilgili sorusu üzerine konuşan Fatih Erbakan, "Genellemeler yapmak son derece yanlıştır. Eğer hükümetin içerisinde de yanlış iş yapanlar varsa bunun bütün Ak Parti camiasına ve hükümete mal etmek doğru olmaz. Aynı şekilde cemaatin içerisinde de bir takım usulsüz, yasa dışı dinlemeler yapanlar varsa bunu da bütün cemaate oradaki bütün insanlara mal etmek doğru olmaz" dedi.

Erbakan: Bağımsız Aday Olursak SP'nin Bizi Desteklemesini İsteriz
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.