EŞKİYA BELEDİYELERE HÜKÜMRAN OLAMAZ

KÖŞE YAZILARI Haber Girişi : 19 Ağustos 2019 23:00
EŞKİYA BELEDİYELERE HÜKÜMRAN OLAMAZ
Teröristlere verdikleri desteklerden dolayı Van, Mardin ve Diyarbakır Belediye Başkanlarının görevlerinden alınarak yerlerine kayyum atanması Türk Milletine engin bir güven vermiş Devletimize olan saygı ve bağlılığını bir kez daha artırmıştır.

EŞKİYA BELEDİYELERE HÜKÜMRAN OLAMAZ


AHMET SEVEN

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı 


Teröristlere verdikleri desteklerden dolayı Van, Mardin ve Diyarbakır Belediye Başkanlarının görevlerinden alınarak yerlerine kayyum atanması Türk Milletine engin bir güven vermiş Devletimize olan saygı ve bağlılığını bir kez daha artırmıştır.


Evet bu başkanlar seçimlerle yani halkın oylarıyla işbaşına gelmişlerdir.


Ancak geldikleri görevi kötüye kullanmış Belediyeleri hainlerin çiftliği haline getirmişlerdir.


Kanunlar çerçevesinde göreve gelmelerinde bir mahzur yoktur.


Bulundukları görevi kötüye kullanmalarına ne kanunlarımız ne Devletimiz ne de de Yüce Türk Milleti asla rıza göstermez ve göstermemiştir.


Demokrasi hukuk kuralları dairesinde geçerlidir.


Demokrasi ile işbaşına gelenler hukuk kuralları görevlerini hukuk kuralları çerçevesinde yürütmelidirler.


Hiçbir hain Demokrasi elbisesi altına gizlenemez.


Bu anlamda demokratik şartlar içerisinde seçimle işbaşına geldiler ancak seçimle giderler ifadesi gerçeği yansıtmamakta, bilakis yanlı ve maksatlı bir tavır çizildiği görülmektedir.


Demokrasilerin bünyesinde ihanete, teröre, hainliğe ve hainlere geçit yoktur.


Kim olursa olsun bulundukları makamı ve görevi teröristlere peşkeş çekenlerin durumunu Demokrasi çerçevesinde tartışmak bile yersiz usulsüz hatta dolaylı destek anlamı taşımaktadır.


Sırf seçimle işbaşına geldikleri yönde açıklama yaparak bulundukları görev alanlarını kurtarılmış bölge haline getirenlerin, teröriste çanak tutanların kirli yüzlerini görmezden gelenleri tarih ve Yüce Türk Milleti asla affetmeyecektir.


Bu konuda yapılacak tartışmalar bile asılsız ve kesinlikle beyhudedir.


Göreve gelir gelmez şehit yakınlarının görevine son veren, Devletin malını dağdaki teröriste aktaran, dağdan gelenlere iş ortamı hazırlayan, belediyeleri örgüt yuvası haline getirenleri savunacak kadar bayağılaşanlar Yüce Türk Milleti tarafından hak ettikleri cevabı almaktadırlar.


Söz konusu Vatan olunca her türlü politik tartışma sona ermelidir.


Hiçbir kaygı Vatan bütünlüğünün önüne geçemez.


Belediyelere atanan kayyum hak hukuk ve adalet ihlalinden kaynaklanmıştır.


Bu uygulama aynı zamanda Tek Vatan, Tek Devlet, Tek Bayrak ülküsü etrafında kenetlenen bu büyük milletin arzusunu yerine getirmiştir.  


Belediyelere kayyum atanması işte bu zaruret ve ihtiyacın bir gereğidir.


Bundan gayrı tartışmalar gereksizdir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.