ERDOĞAN TOK: GENÇLERİMİZ GURURUMUZDUR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 24 Mayıs 2018 09:38
ERDOĞAN TOK: GENÇLERİMİZ GURURUMUZDUR
Erdoğan Tok; Çocuklarımızın mutlulukları bizim en büyük ödülümüz oluyor. Biliyoruz ki; bugünün mutlu çocukları ve gençleri yarının başarılı bireyleri olacak

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından düzenlenen "Komşu İftarları" Ramazan Ayının 8’inci gününde Yaşardoğu ve Kazımkarabekir Mahallelerinin sakinlerini buluştururken yaşanan samimi ortamlar buluşmaya damga vurdu.

 

İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen "Komşu İftar Sofrası" projesi kapsamında Yaşardoğu ve Kazım Karabekir Mahallesi sakinlerine iftar yemeği verildi. İftara mahalle sakinlerinin yanı sıra İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Yaşardoğu Mahallesi Muhtarı Ahmet Mutlu, Kazımkarabekir Mahallesi Muhtarı Murat Türer ve belediye birim müdürleri katıldı. İftar öncesi vatandaşın isteklerini dinleyen Başkan Tok, iftar alanının hemen yanında bulunan boş arazide iftar buluşmasını bir piknik havasına sokan mahalle sakinlerinin yanına oturarak sohbet etti.


“BU BULUŞMALARI AİLE ORTAMINA DÖNÜŞTÜREN HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜR EDERİM ”

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından geleneksel hale getirilen Komşu İftarları her geçen gün vatandaşların yoğun ilgisi ve yaşanan komşuluk duyguları ile amacına ulaşmaya devam ediyor. Ramazan Ayının 8’inci gününde Yaşardoğu ve Kazımkarabekir Mahallelerinin sakinlerinin buluştuğu iftar alanın hemen yanında bulunan boş arazide iftarlarını açan ailelerle bir araya gelerek bu güzel ortamı oluşturdukları için teşekkür eden Başkan Tok; “Bu buluşmaları aile ortamına dönüştüren tüm hemşehrilerime yürekten teşekkür ederim. Bu projemizi başlatırken zayıflayan komşuluk ilişkilerini sağlamlaştırmayı planlamıştık. Burada gördüğümüz manzara amacımızın doğruluğunu kanıtlar nitelikte. Mahalle sakinlerimiz aileleri ve komşuları ile birlikte masalarda bir araya gelirken ikramlarımızı bir piknik havasında paylaşan hemşehrilerimizi görmek beni ziyadesiyle mutlu etti. Bu samimi ortamda vatandaşlarımızla bir arada olmak eşsiz bir mutluluktur” dedi.


4 YILDA 62 ÇOCUK PARKI, 12 HALI SAHA

İftar öncesi vatandaşları selamlayarak tek tek sohbet eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok yaptığı konuşmada İlkadım Belediyesi olarak çocuklara ve gençlere verdikleri değeri vurgularken; “Çocuklarımıza eğitim olanakları sunduğumuz İLKEM Eğitim Merkezlerimizin yanı sıra 4 yılda 62 çocuk parkı 12 halı saha yaptık. Bu hizmetlerimizin tamamından binlerce yavrumuz faydalanarak mutlu oluyor. Çocuklarımızın bu mutlulukları da bizim en büyük ödülümüz oluyor. Biliyoruz ki; bugünün mutlu çocukları ve gençleri yarının başarılı bireyleri olacak” şeklinde konuştu.


İLKADIM’DA GÖNÜL SOHBETLERİ SÜRÜYOR

İlkadım Belediyesi tarafından her gece başka bir camide gerçekleştirilen “Gönül Sohbetleri” programının Anadolu Oğuz Türkleri Camii’nde misafir hocası Çarşamba Hamza Aslan Kuran Kursu Eğitmeni Mustafa Çolakoğlu oldu. Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve çok sayıda vatandaşın katıldığı teravih programında Kuran Tilaveti ve teravih namazının ardından İlkadım Belediyesi tarafından ikram edilen lokma tatlısı ve çay eşliğinde sohbet edildi. Vatandaşların İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a taleplerini ilettiği sohbette buluşmasında yoğun katılımları için vatandaşlara teşekkür eden Başkan Tok; “Ramazan boyunca teravih namazı ve sonrasında vatandaşlarımızla bir arada olmaktan sonsuz mutluluk duyuyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.