Erdoğan Tok; İlkadım'da yeni dönem başlıyor

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 11 Nisan 2014 22:11
Erdoğan Tok;  İlkadım'da yeni dönem başlıyor
Geçmişe takılmadan geleceğe yön veren bir belediyecilik anlayışıyla ileriye bakacaklarını ifade eden Başkan Tok, Hızlı bir çalışma dönemi içersine girdiklerini, hazırladıkları projeleri bir anca hayata geçirmek istediklerini belirtti.
Erdoğan Tok;

" İlkadım'da yeni dönem başlıyor"

" Tok, projelere start verdi"

Geçmişe takılmadan geleceğe yön veren bir belediyecilik anlayışıyla ileriye bakacaklarını ifade eden Başkan Tok, Hızlı bir çalışma dönemi içersine girdiklerini, hazırladıkları projeleri bir anca hayata geçirmek istediklerini belirtti.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Esenler Mahallesi Sakinleri ile sabah namazı sonrası düzenlenen sabah kahvaltısında  bir araya geldi. Mahalle sakinleri tarafından organize edilen kahvaltı programında konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Esenler Mahallesi Sakinlerinin sorunlarını dinleyerek, İlkadım'ın hizmet anlayışını değiştirerek yeni bir döneme girdiklerini söyledi.

"SABAH BULUŞMALARINI ÖNEMSİYORUM"

Halkla iç içe bir yönetim anlayışını yeniden tesis ettiklerini söyleyen Başkan Erdoğan Tok, Böylesine güzel bir ortamdan mahalle sakinleri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti.  Başkan Tok, Geçmiş dönemki başkanlık görevimde olduğu gibi bu dönemde aynı heyecan ve duygularla halkımızla aynı ortamda bir araya gelerek istek ve taleplerini dinlediğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz her Cuma sabahı farklı mahallelere misafir olduğumuz kahvaltı programın önemsiyorum. İlk olarak Esenler Cami'nde start verdiğimiz programımızda sizlerin yanınızda sorunlarınızı ilk ağızdan dinleyerek hizmetten yoksun kala ilçemizi hizmetle kuşatacağız dedi.

"BİSMİLLAH" DEYİP İŞE KOYULDUK.

"Sizlerin teveccühü ile 30 Martta aldığımız  belediye başkanlığın görevimize bismillah diyerek o günde bu güne hizmet etmeye başladık." diyen Başkan Tok, " Kazandığımız tecrübe ve birikimlerimizle ustalık dönemimizi Allah nasip ederse, yaşayacağımız 5 yıla yayarak ilçemizi hak ettiği konuma getireceğiz. Mevcut personel fazlalığı ve devir alınan belediyenin borç yükü altında sıkıntılı günleri geride bırakmak  adına 'iş bilenin kılıç kuşanın' mantığıyla projelerimizden Belediye Hizmet Binası, Olimpik Yüzme Havuzu, Gençlik Merkezi, Hanınlar Kültür Merkezi gibi birçok projemizi ilçemizde kısa zaman zarfında hayata geçireceğiz. "dedi.

"KURUMLAR TEK YERDE TOPLANACAK"

Büyükşehir Belediyesiyle uyumlu bir çalışma içersinde olacaklarını kaydeden Başkan Erdoğan Tok, " Şehrin gelişmesine katkı sağlamak adına Eski Havaalanının yanında bulunan 180 dönümlük alana, Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yapacağımız bir çalışma bütün binaları bir araya toplayacağız. Sosyal donatıları olan geniş otopark ile yeni bir yapılaşma ile şehrin trafik yükünü rahatlatarak hem gelişmesine hem de ilçemizin hizmet alma noktasında önünü açacağız." diye konuştu.

Etiketler : Erdoğan Tok
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.