Erdoğan: 'Safları sık tutun son duyuruya kadar nöbete devam

SİYASET Haber Girişi : 23 Temmuz 2016 15:25
Erdoğan: 'Safları sık tutun son duyuruya kadar nöbete devam
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde cuma namazının ardından yaptığı konuşmada, 'Bu duruşumuz devam edecek. Safları sık tutun. Zafer şüphesiz ki inananlarındır' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde cuma namazının ardından yaptığı konuşmada, "Bu duruşumuz devam edecek. Safları sık tutun. Zafer şüphesiz ki inananlarındır" dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrasında halka hitap etti. Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"Askeri elbiselerini giymek suretiyle terörist eylemin olduğu geceydi. Bir hafta geçti. Sizler millet olarak bir duruş sergilediniz. Sizlere bir çağrı yaptım, meydana yürüyelim dedim. Meydana yürüdünüz. Size karşı uçakları havalandırdılar, tankları yürüttüler fakat sizler halkın gücü olarak bütün bu teknolojik imkanları durdurunuz. Onlar paslı yüreklerle yürüdüler, sizler imanlı yüreklerinizle onları durdurdunuz ve geri püskürttünüz. Bu yürüyüşünüz, sizlere son duyuruyu yapana kadar devam edeceksiniz. 

Biz sadece rükuda eğiliriz, Allah'ımız yolunda. Kula kulluk yok. Kula kul olanlar Pensilvanya'da. Hala utanmadan, sıkılmadan bu millete oradan hakaret edecek kadar seviyesiz bir tip. Şu anda benim vatandaşıma bu saygısız, bu utanmaz, bu seviyesiz tiplere benim milletim dik duruşuyla cevabını verdi. Bu duruşumuz devam edecek. Safları sıkı tutun. Zafer şüphesiz ki inananlarındır. 

Ülkemin 81 vilayetinde bu yürüyüşü devam ettiren vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Allah, bizlerin yar ve yardımcısı olsun. Dik duruyoruz, dikleşmiyoruz ve sadece Hakk'ın huzurunda eğiliyoruz."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.