• İHSANBAŞKAN

ER MEYDANLARI SALİH ŞAHİNİ UNUTMADI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 09 Haziran 2019 19:12
ER MEYDANLARI SALİH ŞAHİNİ UNUTMADI
Samsunda yağlı güreşlerin vazgeçilmez isimlerinden birisi olan Milli Güreşçilerimizden Salih Şahin unutulmadı. Güreş meydanlarında onun yokluğu hissediliyor. Seyircinin gözü onu arıyor.
ER MEYDANLARI SALİH ŞAHİNİ UNUTMUYOR

Samsunda yağlı güreşlerin vazgeçilmez isimlerinden birisi olan Milli Güreşçilerimizden Salih Şahin unutulmadı. Güreş meydanlarında onun yokluğu hissediliyor. Seyircinin gözü onu arıyor.  

Er meydanlarından başa güreşen Şahin yaptığı güreşlerde seyirciye büyük bir güreş keyfi yaşatmasıyla biliniyordu. 08 Ocak 2019 günü 50 yaşında vefat eden Salih Şahin aynı zamanda Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin Beden Eğitimi Öğretmeni olarak ta görev yapıyordu. Yakalandığı amansız hastalık onu hem dostlarından hem de çok sevdiği güreş meydanlarından koparıp almıştı.

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven: "Yağlı güreşlerin yapıldığı bir anlamda güreş mevsimi diyebileceğimiz bu günlerde gözlerimiz Salih Şahin'i arıyor. O iyi bir insan, iyi bir dost olmasının yanı sıra  hem centilmen hem de sempatik bir güreşçiydi. Samsunda yaptığı güreşlerde Samsun Yazarlar Derneğimiz adına güreşe çıkmasını istediğimde hiçbir zaman beni kırmamış ve cazgıra öyle anons ettirmişti. Rahmetle anıyorum. Ruhu şad olsun" diyerek konuştu. 

 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.