Emirli tiridine bandı

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 06 Şubat 2013 13:26
Emirli tiridine bandı
Kavak Emirli Köyü Yaşar Doğu Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından KADEF lokalinde düzenlenen Kaz Tirit Yemeği, Emirlileri bir araya getirdi.
Kavaklıları bir araya getiren Kaz Tirit Yemeği etkinliklerinden bir yenisi daha gerçekleştirildi. Kavak Emirli Köyü Yaşar Doğu Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından KADEF lokalinde Kaz Tirit Yemeği düzenlendi. Emirlileri bir araya getiren yemeğe ilgi büyük oldu. Düzenlenen yemeğe İlkadım Belediye Başkanı Necaattin Demirtaş ile Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Genel Başkanı Op.Dr. Yılmaz Karagöz'de katılarak Emirliler ile beraber oldu.

Emirli Köyü?nü ve Derneğini tanıtan slayt gösterisinin ardından kısa bir konuşma yapan Dernek Başkanı Naci Cingöz, birlik ve beraberliklerini her geçen gün arttırdıklarını söyledi. Yemeğe gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu belirten Cingöz, derneklerine ve Emirli halkına her zaman destek veren İlkadım Belediye Başkanı Necaattin Demirtaş ve KADEF Genel Başkanı Op.Dr. Yılmaz Karagöz'e teşekkür etti. Dernek olarak bu tür etkinlikleri gerçekleştirmeye devam edeceklerinin altını çizen Cingöz, bu tür organizasyonlarda emeği geçen herkese de ayrı ayrı teşekkür etti.


Düzenlenen etkinlikte İlkadım Belediye Başkanı Necaattin Demirtaş yapmış oldukları çalışmaları Emirliler ile paylaşıp sorularına cevap verdi. KADEF Başkanı Op.Dr. Yılmaz Karagöz de KADEF'in yapmış olduğu faaliyetler ile ilgili Emirlileri bilgilendirdi. Hoş sohbet eşliğinde geçen Kaz Tirit Yemeği, Emirlilerin hafızalarına unutulmayacak bir birliktelik olarak kazındı

RESİMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.